.

.

Детски машинки за стригане Easy4U, безшумен електрически тример за коса за деца, професионален водоустойчив машина за подстригване на коса за деца, акумулаторна бате?

Детски машинки за стригане Easy4U, безшумен електрически тример за коса за деца, професионален водоустойчив машина за подстригване на коса

BGN 9.99

Брой продукти
На склад

[Безопасен дизайн] – Разработена с керамични остриета за свеждане до минимум на выдергивания на косата, за да се осигури максимална безопасност на децата и комфорт за кожата, за да получите желаната прическа за нула време! [Комплект за подстригване] – В него са включени 3 направляващи гребени от 0 мм до 2 мм, 3 мм до 6 мм, 9 мм, 12 мм, 6 дюзи за рязане и 1 глава за подстригване на части.Лесно можете да отрежа косата си дете у дома, в съответствие с вашите нужди. [Тиха вибрация] – Детска машина за подстригване на коса Easy4 U осигурява сверхтихую подстрижка косата с ниво на шум по-ниска от 55 db.Благодарение на усовершенствованному дизайн с шумопотискане вашето дете ще се чувства по-спокойно, а родителите ще могат да се насладят на тази безшумна машината за рязане на коса, дори и когато детето или децата спят. [Висока водоустойчивост] – Водоустойчива конструкция IPX7 ви позволява да почистите устройството директно под течаща вода между всяка тапицерия и осигурява допълнителен комфорт за ежедневния стил на деца. [Лекота на работа] – 2 ниво на вибрации, на 1 превключващите и 1-часова бързо зареждане чрез USB позволяват с комфорт отрежете косата на бебето, като същевременно се гарантира лекота в обращение, за ваше удобство.

Други функции

Най-добри сделки