.

.

PFCDZDU Оттоманская Пейка за антрето на закрито, Табуретка с дълга стойка за краката е от бамбуково преплитане на Дървени крака, Пейка-легло с Челен седалка за спални, ?

PFCDZDU Оттоманская Пейка за антрето на закрито, Табуретка с дълга стойка за краката е от бамбуково преплитане на Дървени крака, Пейка-легло

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

【ФУНКЦИОНАЛЕН ДИЗАЙН】 Благодарение на простия дизайн и класически цветове, тя не само е идеален като поставка за обувки в коридора, но и може да стане повече пейка за съхранение на вещите в хола; Или може да се използва като стол до леглото в спалнята 【ПЕЙКА за входа в ПОМЕЩЕНИЕТО】 Тази дълга пейка изработена от каучуково дърво, тази солидна дървесина е чудесно като солидна рамка за тежки условия на работа. 【РАКИТА, от БАМБУК плот за стол】Плетени ръчно от естествен бамбук плот за стол, дебела и пълна, здрава и стабилна, демонстрира елегантен и класически външен вид, който може да се комбинира с всеки декоративен стил. 【Идеален за всички поводи】 Благодарение размер L80x W30x H43,5 см, той е внимателно проектиран да отговарят на всяко помещение, независимо дали е на антре, хол, фоайе, коридор, спалня, антре или офис. 【ЛЕКОТАТА на монтажа】 Дървена пейка е много лесен за монтаж, разчитайте на бърза събрание в продължение на 3-5 минути. 【ФУНКЦИОНАЛЕН ДИЗАЙН】 Благодарение на простия дизайн и класически цветове, тя не само е идеален като поставка за обувки в коридора, но и може да стане повече пейка за съхранение на вещите в хола; Или може да се използва като стол до леглото в спалнята. 【ПЕЙКА за входа в ПОМЕЩЕНИЕТО】 Тази дълга пейка изработена от каучуково дърво, тази солидна дървесина е чудесно като солидна рамка за тежки условия на работа. 【РАКИТА, от БАМБУК плот за стол】Плетени ръчно от естествен бамбук плот за стол, дебела и пълна, здрава и стабилна, демонстрира елегантен и класически външен вид, който може да се комбинира с всеки декоративен стил. 【Идеален за всички поводи】 Благодарение размер L80x W30x H43,5 см, той е внимателно проектиран да отговарят на всяко помещение, независимо дали е на антре, хол, фоайе, коридор, спалня, антре или офис. 【ЛЕКОТАТА на монтажа】 Дървена пейка е много лесен за монтаж, разчитайте на бърза събрание в продължение на 3-5 минути.Марка : PFCDZDU МАГАЗИН "Penfei" ВЪВЕДЕНИЕ : Този магазин в основно се занимава с глобални продажби на мебели, нощни възглавници, сгъваеми маси, улични сенчести мрежи, сенници, прозрачни tarps, бамбукови щори, пердета от мъниста и жалюзейособенности на продукта : - Тази табуретка-пейка е идеалното допълнение към всяка стая.Той се използва не само за хранене, но също така може да се използва в коридора, спалнята и така нататък.

Други функции

Най-добри сделки