.

.

Двупластова Количка за Сгъване на масата и стола, Пътуваща Количка за стола, Штабелируемые 90 Столове, Стоманена Количка За съхранение на Сгъваеми Столове, Рафтове ?

Двупластова Количка за Сгъване на масата и стола, Пътуваща Количка за стола, Штабелируемые 90 Столове, Стоманена Количка За съхранение на Сгъваеми

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

❖ Висококачествена конструкция : Продуктовата стомана количката осигурява устойчивост и здравинаБагажник за сгъваеми маси и столове, предназначени за съхранение на столове от двете страни с максимална товароподемност 800 килограма, е оборудван с 4-те колела на 360 °, използвани за подобряване на гъвкавостта и устойчивостта. ❖ Разнообразна сценарий за използване : Двуетажно сгъваема количка за столове - незаменим инструмент за църкви, обществени центрове, училища, места за отдих, обучение и конферентни зали.Практично решение за бърз монтаж и демонтаж на сгъваеми столове без физическо напрежение, уникалната подвесная дизайн дава удобство и гъвкавост. ❖Лесна за маневриране : Количка за стелажи за столове и маси, идва с всички аксесоари и инструменти, като : гаечен ключ, болтове, гайки, гумени все още мъниче.Бързо да се съберат на нея може само един човек.И лесно се премества и спира навсякъде с помощта на спирачките.Гумени материали - осигуряват бесшумность. ❖Надеждна количка за столове : Количка за складного маса и столове има размери 63,4 "" Д x 32,3" "W x 37,1"" Х Количка за столове с капацитет до 90 сгъваеми столове. ❖ Покупка без риск : XECUSFST е специализирана в желязна мебели за вашия дом повече от десет години, така че можете да се доверите на нашите продукти!Можете да поръчате количка за столове XECUSFST durable точно сега, и ако по някаква причина не сте доволни от покупката си, за вас се прилага ограничена доживотна гаранция, при условие нормална употреба ние ще бъдем на ваше разположение 24 часа в денонощието!.

Други функции

Най-добри сделки