.

.

Bookshelf VASAAOSD Черен цвят Органайзер за съхранение на Кубчета, 3 Нива на лавица за книги за детски Стаи, Организаторите за шкафове и за съхранение на багаж, Мебели за спа?

Bookshelf VASAAOSD Черен цвят Органайзер за съхранение на Кубчета, 3 Нива на лавица за книги за детски Стаи, Организаторите за

BGN 54.50

Брой продукти
На склад

【Bookshelf голям капацитет, може да бъде смесена и подбрани 】 3-нива на лавица за книги може да отговори на вашите нуждиBookshelf голям капацитет може да бъде смесена и подбрани, а органайзер за съхранение на няколко кубчета може да се комбинира в книжния шкаф, лавица за детски стаи, подови рафт организаторите за шкафове и съхранение, полици за съхранение, мебели за спални, рафтове за съхранение, полици за дисплея. 【Трайна и стабилна】Черна bookshelf здрава и трайна, подходящи за съхранение на различни предмети.Като книжен шкаф с 3 рафтове, шкаф за съхранение, кубическое склад, етажерка, детска лавица за книги, стелажи и рафтове за спални, той може да се съхранява книги, играчки, канцеларски материали, предмети за демонстрация и отговаря на различни нужди. 【Широк спектър от приложения】Хранилище cube разполага с широка гама от приложения.Може да се използва като организатор на кубчета, рафтове за кубчета, организатор за съхранение в интендантството, организатор за рафтове за деца, една етажерка за спални, лавица за книги рафтове и полици за съхранение на различни сцени, като спалня, хол, офис, библиотека и училище. 【Класическа Мода】Дизайн на черни рафтове лесен и моден, с разумно пространство, което прави шкаф за съхранение на по-практично и ви позволява да заемат повече място.Инсталиране на полици за съхранение на лесно, което ги прави много подходящи както за рафтове в детската стая, така и за малки рафтовете. 【Професионален марка】VASAAOSD - това е марка, специализирана в производството на стомана, мебели.Всеки продукт е преминал строг контрол на качеството.Всеки продукт е снабдено с подробни инструкции за инсталиране и видеоклипове, а нашият професионален екип от резервни части и обслужване ще бъде предано да служа на вас. 【Bookshelf голям капацитет, може да бъде смесена и подбрани 】 3-нива на лавица за книги може да отговори на вашите нужди.Bookshelf голям капацитет може да бъде смесена и подбрани, а органайзер за съхранение на няколко кубчета може да се комбинира в книжния шкаф, лавица за детски стаи, подови рафт организаторите за шкафове и съхранение, полици за съхранение, мебели за спални, рафтове за съхранение, полици за дисплея. 【Трайна и стабилна】Черна bookshelf здрава и трайна, подходящи за съхранение на различни предмети.

Други функции

Най-добри сделки