.

.

Apicizon 3-Различен Рафтове за обувки в коридора с място за съхранение на обувки, 39-Инчов Промишлен Органайзер за обувки с Сетчатыми рафтове, Дървена Седалка, Пейка за с?

Apicizon 3-Различен Рафтове за обувки в коридора с място за съхранение на обувки, 39-Инчов Промишлен Органайзер за обувки с Сетчатыми

BGN 37.33

Брой продукти
На склад

【МЯСТО ЗА ОБУВКИ】 : Тази пейка-стойка за обувки е с висок отделение за обувки или високи позиции и 2-диференцирани рафтове от метална мрежа на 6-8 чифта обувкиГорната дървена полк идеален за кутии за съхранение, или като на седалката. 【Супер траен и изискан материал】 Поставка за обувки, изработени от изкуствена дърво с добавянето на метал, издържа на натоварване до 300 кг., Пейка за обувки осигурява удобно място, за да седнете и да се носят обувки. 【Подходящ за различни сценарии】може да се използва като поставка за обувки в коридора, органайзер за обувки в хола, пейка за съхранение в спалнята, рафтове за диван, рафтове за растения и така нататък. 【Регулируеми крачета за стабилност】 : а обувките пейка с регулируеми крака, които спомагат за багажник за обувки да запази равновесие дори в неравномерно пода.Също така не се допуска надраскване на вашия пода. 【Лесен монтаж】 Следвайки иллюстрированным инструкциите и маркированным детайла, поставка за обувки за антре може да бъде лесно събрана в продължение на 10 минути. 【МЯСТО ЗА ОБУВКИ】 : Тази пейка-стойка за обувки е с висок отделение за обувки или високи позиции и 2-диференцирани рафтове от метална мрежа на 6-8 чифта обувки.Горната дървена полк идеален за кутии за съхранение, или като на седалката. 【Супер траен и изискан материал】 Поставка за обувки, изработени от изкуствена дърво с добавянето на метал, издържа на натоварване до 300 кг., Пейка за обувки осигурява удобно място, за да седнете и да се носят обувки. 【Подходящ за различни сценарии】може да се използва като поставка за обувки в коридора, органайзер за обувки в хола, пейка за съхранение в спалнята, рафтове за диван, рафтове за растения и така нататък. 【Регулируеми крачета за стабилност】 : а обувките пейка с регулируеми крака, които спомагат за багажник за обувки да запази равновесие дори в неравномерно пода.Също така не се допуска надраскване на вашия пода. 【Лесен монтаж】 Следвайки иллюстрированным инструкциите и маркированным детайла, поставка за обувки за антре може да бъде лесно събрана в продължение на 10 минути.

Други функции

Най-добри сделки