.

.

Флаг We Mobbin тази Вечер 3X5, Забавен Плакатный стенен флаг, Четири месингови втулки, полиестер материал, подходящи за декорация на вашата всекидневна, спалня, гараж, мъ?

Флаг We Mobbin тази Вечер 3X5, Забавен Плакатный стенен флаг, Четири месингови втулки, полиестер материал, подходящи за декорация на вашата

BGN 6.79

Брой продукти
На склад

[Технически характеристики] : флаг стандартен размер с размери 3 x 5 фута [90x150 см], флаг с принтом от 100% полиестер [ЗАНАЯТ] : край на хартата прошит с двойни линии, с ярки цветове, меки тъкани и ниско тегло.Лесно лети в лек бриз. [ЦВЯТ] : цветът е много светло, особено привличащи погледа на слънце.Освен това, боя се обработва, не избледняват и е подходящ за използване на открито. [ОТКРИТ] : атрактивен флаг е изработен от здрав плат от 100% полиестер, който е подходящ за развевания на вятъра и има красива стойка. [ХАРАКТЕРИСТИКИ] : този флаг е много подходящ за райони с ниска от вятъра.Лек дизайн позволява на знамето се вее на вятъра. (не се препоръчва за употреба на открито при силен вятър).Флаг е изработен от напълно нов полиестер, здрава и устойчива на износване, не избледняват, с по четири медни люверсами за улесняване на обесване.Всеки флаг има свой собствен тематичен стил, съответстващ на вашите различни нужди.

Други функции

Най-добри сделки