.

.

През цялата Приставной масичка с Зареждащата станция, Малка малка странична масичка, Черна нощно Шкафче от ратан с USB портове и розетки на хранене, Модерно Нощно Шк?

През цялата Приставной масичка с Зареждащата станция, Малка малка странична масичка, Черна нощно Шкафче от ратан с USB портове и розетки

BGN 35.99

Брой продукти
На склад

【Приставной масичка с зареждащата станция】– 2 порта USB и захранващи гнезда са предназначени за това, за да се избегнат дразнещи бъркотия от кабели върху бюрото ви, което улеснява зареждането на телефона, ipad и настолна лампаЗарядно устройство се намира под бюрото, което е доста удобно и безопасно за семейството си. 【Приставной масичка от ратан】– Приставной масичка от ратан ще даде своя дом зашеметяваща гледка в стил бохо, допълнена от красиви инкрустации от тръстика и.Тези нощни шкафчета са ръчно изработени ще бъдат идеалното допълнение към всяко жилищно пространство.Този малък приставной масичка, биологично вписываясь в съществуващия декор, придава прикроватной нощното шкафче стилна функционалност и безгрижен естетиката. 【МНОГОКРАТНО използване на】 – Стилен декор прикроватной нощни шкафчета в стил бохо, който ще даде на всеки сграден модерен шик средата на века!Използвайте го като нощни тумбочек в спалнята, журнального масичка в хола или приставного масата в приемната.Въвеждане на индивидуалност и функционалност в дома ви. 【Доста лесен за сглобяване на】 – Към тези прикроватным тумбочкам с рафт са приложени ясни инструкции, можете да завършите сглобяването на тази прикроватной нощни шкафчета в продължение на 10 минути. 【Челни холни маси за спални】 – Размерът на това малко приставного маса за малки помещения е 14,96 "D x 14,96"W x 20,47"H. Този черен кръг приставной масичка с тапицерия от естествена кафява тръстика стилно ще запази вашите нощни аксесоари.

Други функции

Най-добри сделки