.

.

Tantic 1 Ролка 2 Инча x 26,2 Фута Зелен Диван Еластична Тесьма Участък Латексова Лента Подмяна на Обивочной Еластична Дантела Тесьма Гъвкава Тесьма за стола Еластични Ро?

Tantic 1 Ролка 2 Инча x 26,2 Фута Зелен Диван Еластична Тесьма Участък Латексова Лента Подмяна на Обивочной Еластична Дантела Тесьма Гъвкава

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

? [Комплектът включва] Вие ще получите 1 ролка зелена еластична лента за дивана с размер 2 инча х 26,2 футаДължина достатъчно голям, за да отговарят на вашите нужди за ежедневна употреба. ? [Висококачествени материали] Нашата еластична тесьма е изработена от висококачествен полиестер и латекс, конец, здрав, силен, не е лесно да избледняват или да се развали, притежава отлична еластичност и гъвкавост, изискан изработка, която може да се използва в продължение на дълго време и може да ви даде един добър опит за използване. ?[Функционален] Ластични колани, отлично се разтягат, което позволява да се създаде плътна повърхност при продължително седене и не се разбиват с прекомерната провисании или проваливании.Мрежи могат да се използват както на открито, така и на закрито.Не е нужно да се притеснявате за корозия или изсъхване, причинени от лошото време.Нашите мрежи са трайни. ? [Лекота на употреба] Дължина мрежи е 26,2 метра, а ширината - 2 инча.Просто трябва да отрежете необходимата дължина, а след това прикрепете единия край на рамката, и най-накрая, се простират на лента, за да закачите другия край. ?[Широко приложение] Нашата еластична латексова лента може да се прилага широко в окачен мрежа за хамак, алтернатива на еластична пружина, ремонт мебели, мека мебел, дивана или друг проект САМ.Нашата еластична тесьма, подходящи за различни стилове на обзавеждане, което може да помогне за възстановяване на вашите стари мебели и й върнете оригиналния си вид.Tantic 1 ролка 2 инча x 26,2 метра Еластична лента за зелен диван, еластична латексова лента, работа на смени лентата за тапицерия, еластична лента за стола, ластични ленти на ролки, Ластични ленти за мебели за тапицирани столове, диван Технически характеристики : Вид на продукта : Еластична лента Размер : 2 " x 26,2 фута Материал : полиестер, латекс Цвят : зелено с черна нишка Брой : 1 ролка Характеристики : ✔️ Еластична лента за дивана Tantic, изработена от висококачествен полиестерен плат и латекс, конец, здрав, силен, не е лесно да избледняват или да се развали, с отлична еластичност и гъвкавост, изящна изработка, може да се използва в продължение на дълго време и може да ви снабди с добър опит на използване. ✔️ Ластични колани Tanstic отлично се разтягат, което позволява да се създаде плътна повърхност при продължително седене и не сълзотворен поради прекомерно огъване или увисване.

Други функции

Най-добри сделки