.

.

YHBM Пейка за съхранение, Скрин, Мека Скамеечка за краката, Бельо хоп, стол, Лека Нощно Шкафче За обувки, Столче за детски играчки, Столче за доене, Сив (Цвят: светло сив?

YHBM Пейка за съхранение, Скрин, Мека Скамеечка за краката, Бельо хоп, стол, Лека Нощно Шкафче За обувки, Столче за детски играчки,

BGN 57.20

Брой продукти
На склад

Лесен монтаж - табуретка е лесно да се събере за няколко секундиКадифе покритие; Тапицирана седалка; Дървени крачета, създавайки усещане за превъзходен комфорт при сядане.Многофункционално използване-може да се използва като ракла за съхранение, нощно пейка, на пейката за обувки, антре, стълбище за кученце, холна маса, табуретка, скамеечка за краката, табуретка, детски стол, табуретка, за доене, диванный чай изпражненията и т., Удобен, просторен ракла за съхранение на вещи : Кадифе пейка-табуретка ви помогне да се поддържа ред в стаята си, изпитвайки леко дрехи, обувки, детски играчки, книги, възглавници, завивки, обувки, детски играчки, книги, възглавници, завивки и т. Размера на продукта : 50x35x45 см (ДхШхВ); моля, обърнете изображението, за да увеличите подробна размери.Моля, обърнете внимание : 1. данни за размера на са измерени на ръка, те ще имат отклонение от 1-2 см; 2. Стока не може да бъде доставен с англо-Нормандските острови (Джърси и Гърнси), остров Ман.Лесен монтаж - табуретка е лесно да се събере за няколко секунди.Кадифе покритие; Тапицирана седалка; Дървени крачета, създавайки усещане за превъзходен комфорт при сядане.Многофункционално използване-може да се използва като ракла за съхранение, нощно пейка, на пейката за обувки, антре, стълбище за кученце, холна маса, табуретка, скамеечка за краката, табуретка, детски стол, табуретка, за доене, диванный чай изпражненията и т., Удобен, просторен ракла за съхранение на вещи : Кадифе пейка-табуретка ви помогне да се поддържа ред в стаята си, изпитвайки леко дрехи, обувки, детски играчки, книги, възглавници, завивки, обувки, детски играчки, книги, възглавници, завивки и т. Размера на продукта : 50x35x45 см (ДхШхВ); моля, обърнете изображението, за да увеличите подробна размери.Моля, обърнете внимание : 1. данни за размера на са измерени на ръка, те ще имат отклонение от 1-2 см; 2. Стока не може да бъде доставен с англо-Нормандските острови (Джърси и Гърнси), остров Ман.

Други функции

Най-добри сделки