.

.

Количка за бар VEVOR Gold, 2-Ярусная Количка за сервиране домашен бар на Запирающихся Колела, Количка за алкохол на колела с рафтове от закалено Стъкло, Вино Багажник с П?

Количка за бар VEVOR Gold, 2-Ярусная Количка за сервиране домашен бар на Запирающихся Колела, Количка за алкохол на колела с рафтове от закалено

BGN 49.59

Брой продукти
На склад

【МНОГО МЯСТО ЗА СЪХРАНЕНИЕ】 - Бар количка е оборудвана с 2-ярусными рафтове, на които можете изцяло да поставите вино и закуски или да изложи всичко, необходимо за експониранеНе се притеснявайте за есента; долна рамка с парапет може да се предотврати падането на вашите обекти. 【ГЪВКАВИ ДЖАНТИ за улесняване на движението на】 - Количка за златни кюлчета с две въртящи се на 360 ° колела и две тормозными ролки, които при необходимост могат да спрат, без случайно подхлъзване. Колела за колелце улесняват преместването на колички за блокове от едно място на друго.Удовлетворяване на вашите ежедневни нужди от мобилност. 【Здрава конструкция】 - Рама тази сервировочной колички, произведени от пълномаслено на желязо, така че тя доста е здрав за по-дълга употреба.И двете рафтове, покрити с предпазни водоустойчив винилови, а всеки полк има носещата способност до 44 килограма, което позволява транспортирането на по-големи неща. 【ЛЕСЕН монтаж и почистване на】 - Тази многофункциональную кошница за злато трябва да си събират.Наличието на всички необходими части и подробни инструкции, вие ще можете да завършите си за кратко време.В същото време на повърхността е гладка и лесно почистване на суха или влажна кърпа. 【ИЗТЪНЧЕНОСТ В ДЕТАЙЛИ】 - Дръжката на тази количка е лесно да кликнете, колелото може да се движи плавно, на двухслойную рафта можете да поставите много друга всячины, а в малка чиния може да се сложи всичко, което искаш.Може да се използва като вино багажник, кухненски багажник или вагон-ресторант, му е лесно да се движат, той е подходящ за дома, заведението, хол, кухня, партита и т.

Други функции

Най-добри сделки