.

.

Hamgtrion Табуретка За Съхранение на Табуретка Сгъваема Пуфики Поставка За Краката си Табуретка За Съхранение на Малка Скамеечка за Краката Правоъгълна Пейка Куб за С?

Hamgtrion Табуретка За Съхранение на Табуретка Сгъваема Пуфики Поставка За Краката си Табуретка За Съхранение на Малка Скамеечка

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

[Здрав и издръжлив] Този хоп за съхранение е изработен от качествен MDF E1, здрав и издръжлив, да го товароносимост достига £ 450Изработен от висококачествена изкуствена кожа, която е водоустойчива и лесно за почистване и поддържане.Тя може да предпази вашите продукти за съхранение и дълго време да останат в добро състояние. [Уютно седалка и мощно съхранение ] Капачката на това кресла обтянута мека и здрава изкуствена кожа и изпълнен с удебелени гъба за комфортен за сядане.Под седалката има голямо пространство за съхранение на каквото и да е, от обувки, дрехи, детски играчки или списания. [Лесно ще и се сгъва] Нашият хоп за съхранение на нещата е много лесен за монтаж без никакви инструменти.Разширяване на лентата, поставете основата в долната част, най-накрая, сложете капака и след това вие ще можете да я готова!Освен това, можете да сгънете я, когато тя не ви трябва. [Стилен и практичен] Тази малка табуретка-куб класически и елегантен и подходящ за всяка стая в дома или офиса.Отлично място за съхранение на нещата, което спестява място и прави интериора си чисти и спретнати.Благодарение на метални ръце с дупки лесно можете да го вдигнете и да се премести. [Универсален табуретка] Табуретка може да се използва по много различни начини : като приставной масичка, за да постави лаптопа в близост до с разтегателен диван или двойно легло, поставка за краката, която може да вдигне на крака и да се измъкне, столчето-стремянку, която ще ви помогне да се изправи, за да се достигне до високи позиции, или допълнителна седалка за посещение на приятелите и много други.И това също така е един прекрасен подарък за нов дом.Табуретка за съхранение лесно се инсталира.Става за броени секунди.В сгънат вид заема малко място. 28 мм удебелена порести възглавница.Висококачествен плат. Бързо се сгъва, когато не се използва.Донеси нова радост във вашия дом.Място за съхранение на 45 литра.С възможност за скрито съхранение за намаляване на безредие.Пазете детски играчки, завивки, възглавници, книги и спортни съоръжения.Магията на вашия дом.Табуретка за съхранение поставка за краката. Отпуснете краката и тялото.Можете да използвате този табуретка като стол, поставка за крака, чекмедже за съхранение.Табуретка за съхранение.Малка табуретка за краката.Сгъваема табуретка за краката.

Други функции

Най-добри сделки