.

.

През цялата Ракла за съхранение на YHBM, Мека Скамеечка за краката, Velvet хоп, Стол Rosa, Нощно Пейка, на Пейката за обувки, Детска кутия за играчки, Столче за доене (Розов ц?

През цялата Ракла за съхранение на YHBM, Мека Скамеечка за краката, Velvet хоп, Стол Rosa, Нощно Пейка, на Пейката за обувки, Детска

BGN 31.59

Брой продукти
На склад

Лесен монтаж - табуретка е лесно да се събере за няколко секундиКадифе покритие; Тапицирана седалка; Крака от масивно дърво, което създава усещане за превъзходен комфорт при сядане.Размери на продукта : 32x26 см (Dx H); моля, обърнете изображението, за да увеличите подробна размери.Моля, обърнете внимание : 1. данни за размера на са измерени на ръка, те ще имат отклонение от 1-2 см. Многофункционално използване-може да се използва като сандък за съхранение, прикроватной пейки, пейки за обувки в коридора, стъпалата за кученца, журнального маса, пуфа, скамеечки за краката, кресла, детски стол, стол за кърмене, диванного от чаено стола и т., Удобен, просторен ракла за съхранение на вещи : Velvet през цялата хоп ще ви помогне да се поддържа ред в стаята си, изпитвайки леко дрехи, обувки, детски играчки, книги, възглавници, завивки, обувки, детски играчки, книги, възглавници, завивки и т. Лесен монтаж - табуретка е лесно да се събере за няколко секунди.Кадифе покритие; Тапицирана седалка; Крака от масивно дърво, което създава усещане за превъзходен комфорт при сядане.Размери на продукта : 32x26 см (Dx H); моля, обърнете изображението, за да увеличите подробна размери.Моля, обърнете внимание : 1. данни за размера на са измерени на ръка, те ще имат отклонение от 1-2 см. Многофункционално използване-може да се използва като сандък за съхранение, прикроватной пейки, пейки за обувки в коридора, стъпалата за кученца, журнального маса, пуфа, скамеечки за краката, кресла, детски стол, стол за кърмене, диванного от чаено стола и т., Удобен, просторен кутия за съхранение : Velvet през цялата хоп ще ви помогне да се поддържа ред в стаята си, изпитвайки леко дрехи, обувки, детски играчки, книги, възглавници, завивки, обувки, детски играчки, книги, възглавници, завивки и т. Материал : кадифе и крака от масивно дърво Цвят : rosa Размер на продукта : 32x26 см (Dx H) полезен Товар : 150 кг Може да се използва като сандък за съхранение, прикроватной нощни шкафчета, скамеечки за обувки в коридора, стъпалата за кученца, журнального маса, пуфа, скамеечки за краката, кресла, детски стол, стол за кърмене, диванного от чаено стола и т. Обърнете внимание на цветовете могат да се различават малко в различните монитори и екрани-данни за размера на са измерени на ръка, те ще имат отклонение до 1-2 виж Сервизно обслужване : Ние ще осигурим доставка в рамките на 7-21 работни дни, за да даде на потребителите гаранция за качество и възможно най-доброто обслужване на клиентите.

Други функции

Най-добри сделки