.

.

bunGiol 34-цолови Директни Перуки на Дантели От Човешка Коса 13x4 Директни HD Перуки на Дантели от Човешка Коса, Предварително Выщипанные Бразилски Директни Перуки, израб?

bunGiol 34-цолови Директни Перуки на Дантели От Човешка Коса 13x4 Директни HD Перуки на Дантели от Човешка Коса, Предварително

BGN 164.66

Брой продукти
На склад

bun Giol Hair е един от водещите доставчици в областта на производството на човешки косъмИмаме собствена фабрика, и ние се отказваме от посредници, които печелят от разликата. Перуки bun Giol Hair - това са естествени човешки косми, материал за коса е бил реже от един донор.Изцяло приведени в съответствие с ципа, без синтетика, без косми от животни.Сервизно обслужване : Ако не ви харесва перука, ние приемаме връщане и замяна.Дайте възможност на потребителите е най-разумният избор.Натурални детски косата.HD прозрачна дантела.Може да бъде примесено и обесцвечено.Може да се къдри и оформите отново. 100% необработени естествени човешки косми, без синтетика или козината на животните. естествени, меки и здрави.Професионални умения и опитни майстори ръчно плетени ще ви предостави най-добрите перуки за вашата красота.Високо качество на перуки, интимни услуги, достъпни продукти, бъдете сигурни в покупката.При нормални обстоятелства по-добре да не се мият.Ако искате да се измие, не трябва да се мият често, но изисква редовни грижи.Моля, измийте косата с мек шампоан, не причинява дразнене.Мийте косата с топла вода и всеки път използвайте балсам или масло за коса.Не използвайте сешоар, това ще направи косата суха и сплъстена.Перуки дантела прозорци от естествена коса, предварително выщипанных по линията на косата.Косата на бебето около изглеждат естествено, тъй като вашата собствена коса.Перуки от човешка коса може да бъде средна, свободна или страничната част. дантела размер 13x4 от ухо до ухо удобно облегает главата.Бесклеевое дантела се инсталира лесно и се грижи. 2 регулируеми еластични каишка за ръка, подходящ за повечето размери на главата.Шапка от дишаща мрежа удобни за носене.Две странични и черни гребени по-добре се фиксират перука.Швейцарско дантела HD, меко, еластично и трайно.Дантела HD невидимо. 2) Показана снимка е разработена от професионален фризьор-стилист.Ако искате да изглеждате така, че по-добре да отидете в салон, а след това позволи на професионален фризьор да ви помогне;. 3) Докато седите у дома, извадете го и сложете на поставка за перуки.Шкаф ще ви помогне да запазите формата си и ще намали напрежението на косата и кожата на главата.

Други функции

Най-добри сделки