.

.

NOUSV 20 бр. Комплект четки за боядисване на коса и чаши, комплект за Боядисване на коса, Избелване на коса, инструменти за боядисване на коса за салон САМ. Купа За Подкр?

NOUSV 20 бр. Комплект четки за боядисване на коса и чаши, комплект за Боядисване на коса, Избелване на коса, инструменти за

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

Красотата на всичко в продължение на половин часЗапазете младостта и расцветайте красота. ?[Идеалната опаковка] В този комплект за боядисване на коса са включени 2 чаши (голям размер), 4 четката за боядисване на косата (2 малки и 2 големи), 2 гребени за боядисване на коса, 2 пластмасови покривала, 4 фризьорски щипки за коса, 2 чифта пластмасови ушни кепета, 1 чифт ръкавици. ? [Обновена версия на] Купата за смесване с голям размер, никога не се притеснявайте, че боята за коса перельется чрез край; Ръкавици леки и универсални, подходящи за всеки фризьорски салон практика на подреждане или домашна употреба; Достатъчно на брой продукти няма да доведе до безредици при боядисване на косата, Боя за коса не е включено в комплекта. ? [Широко приложение] Когато избирате този продукт, а след това можете да направите със собствените си ръце у дома, да помогне на семейството си да я боя в любимите си цветове или рисуват своите домашни любимци в красиви цветове, по-подходящи за фризьорски салони, смазване с масло, спа процедури и т. ?[Практическа функция] Набор от четки за боядисване на коса и купи, ръкавици за боядисване на коса, щипки за коса за многократна употреба, с целия набор от четки за боядисване е много пълен, какво ще ви помогне да избегнете попадане на крем за оцветяване на тялото в процеса на оцветяване на косата и ще ви позволи да усетите чистота, чистота и непринуденост в процеса на оцветяване. ?[Следпродажбено обслужване] и Перфектно сервизно обслужване : всеки набор от продукти ще бъдат тествани преди доставка.Ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас за подновяване или пълно връщане на парите.Ние ще ви служи с цялото си сърце.Висок клас професионален набор от инструменти за боядисване на коса 20 броя може да отговори на всички нужди на вашата професионална или лична употреба, боядисване на коса с ръцете си, да спестите време и пари!.Това е много подходящ за многоцветного боядисване на коса Сигурна и трайна структура, която може да се почиства и да се използва отново е Много подходящ за салони и семейно лична употреба, боя за коса със собствените си ръце идеален и необходим аксесоар.

Други функции

Най-добри сделки