.

.

Щастливи подаръци за пенсиониране за жените 2023, Подарък в знак на признателност за пенсиониране за майка си, Шефа си, колегите си, Подаръци за партита на пенсия за п?

Щастливи подаръци за пенсиониране за жените 2023, Подарък в знак на признателност за пенсиониране за майка си, Шефа си, колегите

BGN 15.16

Брой продукти
На склад

? Размер : 60 х 50"/150x125 виж Идеалният размер е подходящ за всички възрасти и е удобно в переноске, просто се разточва, можете да вземете този лесен каре, където и да отидете ?Материал : Това е подарочное одеяло за пенсиониране, произведено от 100% висококачествен полиестер от микрофибър.Той е по-мек, уютен, топъл и лек, но достатъчно здрав. ?Случаи : Идеално за това, за да уютно се настанете на дивана, на леглото, софе, в студен кино, парк, офис съня си, къмпинг, пътуване, спане и шофиране.Дишащи одеяла го правят подходящ за всеки сезон. ? - Добрия избор на подаръци за пенсиониране : Това одеяло-добър подарък за пенсиониране за себе си, родители, баби и дядовци, татковци, майки, дядовци, баби, съпруг, съпруга, приятелите, шефа или колегите си, когато те ще се пенсионират. ?Инструкции за пране : Машинно пране, бързосъхнеща, лесна поддръжка, дълъг живот, не се използва белина. ? Размер : 60 х 50"/150x125 виж Идеалният размер е подходящ за всички възрасти и е удобно в переноске, просто се разточва, можете да вземете този лесен каре, където и да отидете. ?Материал : Това е подарочное одеяло за пенсиониране, произведено от 100% висококачествен полиестер от микрофибър.Той е по-мек, уютен, топъл и лек, но достатъчно здрав. ?Случаи : Идеално за това, за да уютно се настанете на дивана, на леглото, софе, в студен кино, парк, офис съня си, къмпинг, пътуване, спане и шофиране.Дишащи одеяла го правят подходящ за всеки сезон. ? - Добрия избор на подаръци за пенсиониране : Това одеяло-добър подарък за пенсиониране за себе си, родители, баби и дядовци, татковци, майки, дядовци, баби, съпруг, съпруга, приятелите, шефа или колегите си, когато те ще се пенсионират. ?Инструкции за пране : Машинно пране, бързосъхнеща, лесна поддръжка, дълъг живот, не се използва белина.Най-доброто покривало за легло, за да увековечат скъпоценни моменти на пенсия Материал : 100% полиестер.Леко одеяло, меко и комфортно усещане при получаване.ХАРАКТЕРИСТИКИ : Дизайн : Еднопосочна печат.Използването на технологии за термична сублимация коса, с дълготраен ефект.Лесен за почистване, миене в машина, печат върху едната страна, не се страхува от избледняване на цветовете или свиване.ФУНКЦИЯ : Мултифункционалност : Подходящ е за четири сезона, отлично допълнение към вашата колекция легла-диван, канапе, спалня, всекидневна, стая за гости, детска стая, ван, къща за почивка, или като легло за домашни любимци, за кучета и котки.

Други функции

Най-добри сделки