.

.

Възглавници от Настърган пяна с памет ефект Kitchenexus за Спане, 2 Охлаждащи Възглавници с Стирающимися Подвижни Наволочками, Регулируеми Легла, Възглавници от Страна ?

Възглавници от Настърган пяна с памет ефект Kitchenexus за Спане, 2 Охлаждащи Възглавници с Стирающимися Подвижни Наволочками,

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

? Възглавници от пяна с памет ефект : Възглавници за легло KITCHENEXUS запълнени с пяна с памет ефект с висока плътност, която е мека, удобна, дишаща, износоустойчива и може да се използва в продължение на дълго времеТова е най-добрият избор за вашата спалня, всекидневна. ? Подобрява качеството на съня : Възглавници от пяна с памет ефект осигурява индивидуална подкрепа на главата, врата и раменете.Можете да добавите или премахнете подплата в съответствие с вашия стил на съня за по-естествено и удобно положение по време на сън.Това може да облекчи работна умора, болка в шията, раменете, гърба, и т. ? Студен и топъл дизайн : Калъфка има двустранен осезаемо дизайн.Синята страна, напоена студен гел, за да се намали натрупването на топлина и да ви се даде усещане за прохлада и покой; бялата страна е мека и удобна.Той може да се хладен или топъл, за да отговарят на вашите нужди по всяко време на годината. ? Идеален подарък : Нашите стандартни възглавници от пяна с памет ефект пакетирани във вакуум и с пакет с дръжка, който ще се превърне в идеален подарък за вашата и на семейството/приятелите/любимите на Коледа, рожден ден, Ден на бащата и Деня на майката.Това ще помогне на семейството си и близките си, по-добре се насладете на спокоен сън през нощта, и да видите добър сън. ? Вакуумна опаковка : Нашите възглавниците от пяна с памет ефект опаковани по метода на вакуумно пресоване.След отваряне на опаковката, моля, внимателно разтъркайте я, за да си възвърне формата.Калъфка отстранява и изчезва за обзавеждане грижи; въпреки това, не перете пяна с памет ефект. ? Възглавници от пяна с памет ефект : Възглавници за легло KITCHENEXUS запълнени с пяна с памет ефект с висока плътност, която е мека, удобна, дишаща, износоустойчива и може да се използва в продължение на дълго време.Това е най-добрият избор за вашата спалня, всекидневна. ? Подобрява качеството на съня : Възглавници от пяна с памет ефект осигурява индивидуална подкрепа на главата, врата и раменете.Можете да добавите или премахнете подплата в съответствие с вашия стил на съня за по-естествено и удобно положение по време на сън.Това може да облекчи работна умора, болка в шията, раменете, гърба, и т. ? Студен и топъл дизайн : Калъфка има двустранен осезаемо дизайн.Синята страна, напоена студен гел, за да се намали натрупването на топлина и да ви се даде усещане за прохлада и покой; бялата страна е мека и удобна.

Други функции

Най-добри сделки