.

.

Калъфки AyoAc, Квадратни Кадифени Декоративни Калъфки за възглавници, Калъф за мека мебел, столове-легла 18x18 инча, Комплект от 2 (Кафяв, 12 x 20)

Калъфки AyoAc, Квадратни Кадифени Декоративни Калъфки за възглавници, Калъф за мека мебел, столове-легла 18x18 инча, Комплект

BGN 4.76

Брой продукти
На склад

Кадифе 【Висококачествени материали】 е Пришита от 100% кадифе. калъфки с размер 18x18 инча. 【Вкусно производство】 Мека тайната цип за перфектен външен вид. високо качество на изработка, всички тъкани на ръба на своята практика за покрива възглавница прошиты зигзагообразной шевове оверлоком, за да се предотврати износване и гарантира дълголетие. 【Идеална украса за дома】 Кадифе калъфка за възглавница идеално място за мека мебел, легла, дивани, кола и стола.Добавете нотка на глобата цветовете на вашата спалня или хол.Направете стилен уют на дивана, пода или на легло. 【Чудесен подарък】 Като предната, така и задната част на възглавници са с еднакъв цвят, страхотна идея за подарък за приятели, майка си, баща си, дайте им най-удобното докосване. 【Че получавате】 Опаковка от 2 покрива възглавница.Поставяне в комплекта не са включени.100% удовлетворението на клиентите е гарантирана.Пълно връщане на парите, ако срещнете някакви проблеми с качеството. 【Висококачествени материали】 е Пришита от 100% кадифе. калъфки с размер 18x18 инча. 【Вкусно производство】 Мека тайната цип за перфектен външен вид. високо качество на изработка, всички тъкани на ръба на своята практика за покрива възглавница прошиты зигзагообразной шевове оверлоком, за да се предотврати износване и гарантира дълголетие. 【Идеална украса за дома】 Кадифе калъфка за възглавница идеално място за мека мебел, легла, дивани, кола и стола.Добавете нотка на глобата цветовете на вашата спалня или хол.Направете стилен уют на дивана, пода или на легло. 【Чудесен подарък】 Като предната, така и задната част на възглавници са с еднакъв цвят, страхотна идея за подарък за приятели, майка си, баща си, дайте им най-удобното докосване. 【Че получавате】 Опаковка от 2 покрива възглавница.Поставяне в комплекта не са включени.100% удовлетворението на клиентите е гарантирана.Пълно връщане на парите, ако срещнете някакви проблеми с качеството.Материал : кадифе Размер : 18 "x 18" Опаковка : 2 калъфки за възглавници (Забележка : само носене, поставяне В комплекта не са включени).Подходящи вложки : 18 "x 18" или 20 "x 20" Функции : 1. Внесени калъф за възглавница от висококачествен материал.Калъф за възглавници, Изработени от нежната тъкан, приятна и мека. Тайната светкавица Мека тайната светкавица ви позволява лесно да поставите или да се възглавница, осигуряване на високо качество на изработка.

Други функции

Най-добри сделки