.

.

Loevin Възглавници за Кърмене, Детски Възглавници за кърмене, за майката, Възглавница за Подкрепа на долната част на гърба, от памук за Кърменето (Алпака Бял Слон)

Loevin Възглавници за Кърмене, Детски Възглавници за кърмене, за майката, Възглавница за Подкрепа на долната част на гърба, от памук

BGN 20.92

Брой продукти
На склад

? Освобождаването на ръката - твърда подкрепа за мама и бебе : Мултифункционална възглавница за кърмене, която е добре поддържа бебето, предпазва от задушаване и поддържа рамото и шиятаВ същото време това позволява на майка си да се отпуснете гърба си и освободи ръката си. ? Подходящ размер за да се осигури всеобхватна подкрепа за : Размерът на възглавницата за хранене е 23,6 "L x 20,5"W, предназначени за майките на новородени, подходящ за повечето майки и бебета и осигурява пълна подкрепа.Перфектна комбинация от дизайн и практически опит. ??Ергономичен дизайн : по-голямата част възглавница голяма възглавница за кърмене сменят приблизително на 90 °, така че детето да не падна.3 D surround, детска възглавница голяма възглавница за кърмене за формиране на удобен ъгъл за хранене на 15 °. ?Подвижни и пере : Благодарение на невидим цип големи възглавници може да се свали и пере, а вътрешно запълване се регулира.Дизайн на копчета, което позволява свободно да коригира размера на талията. ?УСЛУГА : Тази възглавница за кърмене - задължителен атрибут на регистрация и е идеален подарък за всяка партита по повод рождения ден на детето.Ако имате някакви въпроси след получаване на стоката, моля свържете се с нас веднага, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще ви дадем 100% задоволително решение. ? Освобождаването на ръката - твърда подкрепа за мама и бебе : Мултифункционална възглавница за кърмене, която е добре поддържа бебето, предпазва от задушаване и поддържа рамото и шията.В същото време това позволява на майка си да се отпуснете гърба си и освободи ръката си. ? Подходящ размер за да се осигури всеобхватна подкрепа за : Размерът на възглавницата за хранене е 23,6 "L x 20,5"W, предназначени за майките на новородени, подходящ за повечето майки и бебета и осигурява пълна подкрепа.Перфектна комбинация от дизайн и практически опит. ??Ергономичен дизайн : по-голямата част възглавница голяма възглавница за кърмене сменят приблизително на 90 °, така че детето да не падна.3 D surround, детска възглавница голяма възглавница за кърмене за формиране на удобен ъгъл за хранене на 15 °. ?Подвижни и пере : Благодарение на невидим цип големи възглавници може да се свали и пере, а вътрешно запълване се регулира.Дизайн на копчета, което позволява свободно да коригира размера на талията.

Други функции

Най-добри сделки