.

.

Myusbest Възглавница за детско столче за хранене за хранене, Дебели Ленти за Дървеното столче за хранене за хранене, Подложка за бебешка Обедната стола (er Mat (Green Forest)

Myusbest Възглавница за детско столче за хранене за хранене, Дебели Ленти за Дървеното столче за хранене за хранене, Подложка

BGN 10.53

Брой продукти
На склад

《Удобен материал》 възглавница за столче за хранене, изработен от памук, мека и удобна, изключително подходящ за бебета, но тя не е водоустойчив(Марка : KRIZJUES). 《Лесна употреба》Подложка за столче за хранене за хранене е лесен за използване, а на възглавницата на седалката е с 5 прорезей, в които можете да поставите на собствения си колан на детето.Предпазни колани за детско хранене на стола може да премине през нашите 5 прорезей, за да направи децата по-безопасни. 《Дизайн във формата на сърце》калъф за възглавница седалка, столче за хранене за хранене лесно се прикрепва към повечето дървени или пластмасови стульчиков за хранене с помощта на две ленти отгоре. 《Топло съвет》 Тъй като нашият подложка за столче за хранене, изработени от чист памук, ако искате той да е служил по-дълго, моля, перете ръчно. 《 Безупречно обслужване》 Ако имате някакви проблеми по време на покупката или след нея, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Други функции

Най-добри сделки