.

.

Контейнер за закуски Kisangel Контейнер За Пътуване Контейнери За Закуски За Децата Контейнер За Закуски Контейнер За Закуски, За Пътуване, за да проверите За Хранене ?

Контейнер за закуски Kisangel Контейнер За Пътуване Контейнери За Закуски За Децата Контейнер За Закуски Контейнер За Закуски, За Пътуване,

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

ППКонтейнер за контрол порции : Контейнер за сухо мляко, подвижна, може да бъде за сухо мляко, плодове, закуски,.Преносим калъф за бебешка храна : Подвижни и суха, предпазва сухото детско мляко или храна и удължава срока на годност.Кутия за бебешка храна : Преносим и лек, той е удобен за пренасяне и се съхранява в чантата си, за да излезете навън или пътуване.Пътен титуляр за бебешка храна : Контейнери за детски мляко оборудвани за лесен достъп, както и разделители са предназначени за отделяне на продуктите един от друг, за да запазят чисти.Контейнери за детски закуски : Запечатани на кутията осигурява херметичност кутии, осигуряващи чистота на продукти и като им намокряне.Осъществяване на списък 1 x Контейнер за мляко 1 x Характеристики -Материал : кутия за бебешка храна от полипропилен Цвят : светло-жълти контейнери за закуски, за бебета - Размер : 9,50 X9,50 X13,50 см / 3,73 X3,73 X5 калъф за мляко. - Подвижна и суха титуляр за защита на мляко или бебешка храна и удължаване на срока на годност. - Контейнер може да се използва за съхранение на мляко, плодове, детски закуски и т. Пътен титуляр за бебешка храна. - Портативен и лек, удобен за носене и за съхранение в чантата за излизане на улицата или преносим контейнер за мляко в пътуване. - Оборудване запечатване на капака осигурява херметичност кутии, осигуряващи чистота на продукти и предотвратяване на тяхното получаване в кутия за съхранение на мляко. Контейнер за мляко е с приятен външен вид, практични за употреба и е удобно за носене в калъф за бебешка храна.Описание на продукта Чанта за бебешка храна е Лесен за използване, което улеснява храненето на бебето.купа за детски закуски Контейнер за мляко е изработен от висококачествени материали, лек и практичен, той също е хубав външен вид. контейнер за приготвяне на обяди Хоризонтална конструкция позволява внимателно зачерпывать всяка лъжица. супена лъжица мляко, не го губи напразно.

Други функции

Най-добри сделки