.

.

Toyvian 1 бр. Дръжка за бутилки, Пластмасови Дръжки за Бутилки, Дръжки за Бутилки, Силиконова Дръжка За Бебешки Шишета За Доене, Дръжка За Бебешко Шише, Дръжка за млечна ?

Toyvian 1 бр. Дръжка за бутилки, Пластмасови Дръжки за Бутилки, Дръжки за Бутилки, Силиконова Дръжка За Бебешки Шишета За Доене, Дръжка

BGN 2.91

Брой продукти
На склад

Дръжки : , лесно се монтират и да се прибира, а също и бърз за използванеДръжка за шише за хранене : ЕРГОНОМИЧЕН дизайн с Ергономичен дизайн, позволяващ лесно да държат бутилка стандартен размер, подходящ за повечето стандартни бебешки бутилки за хранене.Дръжка за захващане на бутилката : дръжка улеснява переноску бебешки шишета, където и да отидете.Дръжка за шише за хранене : Надеждни услуги : Ние ви предлагаме надеждно сервизно обслужване.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти или някакви проблеми с вашите и с малко пари, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Дръжки за бебешки силиконови шишета : Нашата писалка е предназначена за предотвратяване на течове и позволява на детето да пие самостоятелно.Осъществяване на списък 1 x дръжка за шише за хранене Особености - Материал : Силиконова дръжка за бебешко шише - Размер : 16,50 X6,50 X5,00 см / 6,48 X2,55 X1 дръжка за бебешко шише с провлак. - лесно, лесно се инсталира и е излетяло, и бързо се използва силикон титуляр за бебешко шише. - Дизайн дръжки эргономичен, така че детето може лесно да се държат здраво за дръжката на шишета за новородено. - Изработен от силиконов материал, това е сигурен, здрав, твърд, не е лесно да се прекъсне държач за бутилка за бебето. - Подходящ за повечето бебешки шишета с мляко, лесно отговаря на вашите различни нужди в дръжката за хранене. - Прост дизайн и удобна дръжка сигурно улови бутилката, под всякакъв ъгъл, осигурявайки максимална защита на дръжки шишета за хранене.Описание на продукта Дръжки за шишета с вода Нашите универсални писалки за бутилки са гладки дръжки за задържане на дете, че помага на бебето да придобият независимост при самостоятелно хранене. държач за бебешки шишета Изработен от силиконов материал, безопасен и траен в употреба, приятен за кожата, подходящ за деца, него не е лесно да се съборят или да се деформира, и той има дълъг срок на служба.

Други функции

Най-добри сделки