.

.

Детско столче за Пикник, Външно Складное Преносимо Детско Тренировъчното стол с Колан за Безопасност за Нянюшки Тротти (Обновена зелен цвят)

Детско столче за Пикник, Външно Складное Преносимо Детско Тренировъчното стол с Колан за Безопасност за Нянюшки Тротти (Обновена

BGN 15.68

Брой продукти
На склад

Портативен дизайн : Детско столче за пикник складное и преносим и подходящ за различни сценарии, като например маса за хранене, стол, табуретка за сядане, плажен стол портативни сгъваеми мултифункционални седалки за деца.ЛЕСНА УПОТРЕБА : Детски уличен столче за хранене лесно се отваря и затваря, в комплекта са включени поставка за чаши, който може лесно да се съхранява в подходяща чанта.ЛЕСЕН за почистване : Детски тренировъчен стол е направен от желязна тръба и плат Оксфорд, и този плажен стол лесни за почистване.ЛЕК И ПОРТАТИВЕН : КЪМ нашата гъвкавост складному спортен стол, прикрепен самостоятелна чанта за носене с пагон за по-удобно транспортиране на плаж, на къмпинг или просто на тревата.УДОБНА ЗАСАЖДАНЕ : Детско столче за пикник е проектирана по такъв начин, че дори и най-вертлявому дете беше удобно да се седи на място.Детско столче за пикник, външно складное преносимо детско тренировъчното стол с колан за безопасност за Nursling Trottie Характеристики : 1. ПОРТАТИВЕН дизайн : Детско столче за пикник складное и преносим и подходящ за различни сценарии, като например маса за хранене, стол, табуретка за сядане, плажен стол. портативни сгъваеми мултифункционални седалки за деца 2. ЛЕСНА употреба : Детско улично стол лесно се отваря и затваря, в комплекта са включени поставка за чаши, който може лесно да се съхранява в подходяща чанта. ЛЕСЕН за почистване : Детски тренировъчен стол е направен от желязна тръба и плат Оксфорд, и този плажен стол лесен за почистване 4. ЛЕК И портативен : Към нашата гъвкавост складному спортен стол, прикрепен самостоятелна чанта за носене с пагон за по-удобно транспортиране на плаж, на къмпинг или просто на тревата. УДОБНА засаждане : Детско столче за пикник с цел да дори най-вертлявому дете е уютно Параметри : Тип на продукта : Детско тренировъчното стол Материал : стоманена тръба, плат Оксфорд Осъществяване списък : 1 х столче за кола 1 х тава 1 х гаечен ключ, 2 х колан 1 х Ръководство 1 х чанта за съхранение.

Други функции

Item Type:
Infant training chair
Material:
Iron pipe, oxford cloth
Package List:
1 x Baby Chair :
1 x Tray  :
1 x Wrench :
2 x Safety Belt :
1 x Manual :
1 x Storage Bag :
Най-добри сделки