.

.

Силиконови Престилки за Бебета, Мека Водоустойчива Престилки с Регулируема засаждане, Престилки за хранене с джобове за събиране на храна (0-72)

Силиконови Престилки за Бебета, Мека Водоустойчива Престилки с Регулируема засаждане, Престилки за хранене с джобове за събиране

BGN 4.22

Брой продукти
На склад

100% СиликонЗакопчалката на копчета.Само ръчно пране. 【Лесно почистване】 Гладка повърхност е устойчива на петна и не абсорбира вода.И сместа да се вари за дезинфекция, температурен обхват е от -40 до 230 ℃. 【Безопасен материал 】 Продуктът е произведен от 100% хранително силиконов материал, който не съдържа BPA, PVC и фталатов.Това е безопасно за бебето, когато той се хапят и не вреди на кожата на вашето дете.Всички продукти са лаборатория за изпитване на трета страна. 【Удобна переноска】 Ултра-мек и лек материал позволява на детето да се чувства много по-удобно.Той също идва с торби с цип, които могат да се разпаднат за удобство за носене. 【Голям джоб-капан 】 Нашите силиконови престилки имат по-широка и дълбока дупка, която лесно улавя падающую храна и не высыпается навън. 【Нашата услуга】 На нашите силиконови престилки се предлага с доживотна гаранция.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси или проблеми, ние ще ви отговорим възможно най-скоро.Моля, покажете ни, че ви притеснява, и ние ще го поправим, докато не сте доволни.Силиконови детски престилки лесно протираются - Удобен мек водоустойчив лигавник не оставя петна, комплект от 2 цвята.

Други функции

Най-добри сделки