.

.

JUNOBIE Bag 2 опаковки | за Многократна употреба торбички за съхранение на кърма (като на Shark Tank) | Пакети от хранително-силикон | Контейнер за съхранение на мляко (ментов)

JUNOBIE Bag 2 опаковки | за Многократна употреба торбички за съхранение на кърма (като на Shark Tank) | Пакети от хранително-силикон

BGN 8.45

Брой продукти
На склад

поставете в хладилника за една нощ поставете в топла купа с хладка вода.дръжте под топла течаща вода. ? ПЪРВИЯТ В ИСТОРИЯТА на пакет Junobie Bag - това е първият многократна употреба пакет за съхранение на кърма, не прилича на нито един друг пакет за кърма на пазара!В комплекта са включени 2 чанти Junobie ментов цвят. ? БЕЗОПАСНО СЪХРАНЕНИЕ на кърма Сме майки и знаем, че майките, които кърмят, искат за децата си най-доброто.Нашите пакети не съдържат BPA, BPS, PVC, латекс и фталатов.Нашите запечатани пакети може да се съхранява легнало или изправено положение. ? Опазването на околната среда Вече не трябва да се изхвърлят стотици пластмасови торбички за съхранение на мляко.Сега можете да го използвате отново!Най-накрая . чанта за съхранение, които са полезни за детето ви и околната среда!. ✅ АВТОНОМЕН ДИЗАЙН на Нашата висококачествена силиконова чанта, създадена, за да стои сама по себе си.Трайността му го прави подходящ за измиване в съдомиялна машина, микровълнова печка и варене. ✅ ЛЕСНА УПОТРЕБА Когато сте готови да използвате майчиното мляко, поставете пакета в топла вода, за да се затопли мляко и се готви за пиене. ? ПЪРВИЯТ В ИСТОРИЯТА на пакет Junobie Bag - това е първият многократна употреба пакет за съхранение на кърма, не прилича на нито един друг пакет за кърма на пазара!В комплекта са включени 2 чанти Junobie ментов цвят. ? БЕЗОПАСНО СЪХРАНЕНИЕ на кърма Сме майки и знаем, че майките, които кърмят, искат за децата си най-доброто.Нашите пакети не съдържат BPA, BPS, PVC, латекс и фталатов.Нашите запечатани пакети може да се съхранява легнало или изправено положение. ? Опазването на околната среда Вече не трябва да се изхвърлят стотици пластмасови торбички за съхранение на мляко.Сега можете да го използвате отново!Най-накрая . чанта за съхранение, които са полезни за детето ви и околната среда!. ✅ АВТОНОМЕН ДИЗАЙН на Нашата висококачествена силиконова чанта, създадена, за да стои сама по себе си.Трайността му го прави подходящ за измиване в съдомиялна машина, микровълнова печка и варене. ✅ ЛЕСНА УПОТРЕБА Когато сте готови да използвате майчиното мляко, поставете пакета в топла вода, за да се затопли мляко и се готви за пиене.

Други функции

Най-добри сделки