.

.

Healeved 1 бр. Кутия за сухо мляко, Опаковка За мляко, Държач за Бебе, Пластмасови Съдове за Хранене, Кутия За Съхранение на Сухо мляко, Диспенсер за млечни Смеси, Преноси?

Healeved 1 бр. Кутия за сухо мляко, Опаковка За мляко, Държач за Бебе, Пластмасови Съдове за Хранене, Кутия За Съхранение

BGN 6.04

Брой продукти
На склад

пластмаса и силиконКУТИЯ С ФОРМУЛИ, се съхраняват отделно, за по-добро здраве за съхранение.КУТИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ на МЛЯКО - Удебелена конструкция позволява на кутията, за да издържат на огромно налягане, не ломаясь.КОНТЕЙНЕР ЗА СУХО МЛЯКО - двухслойное трайно уплътнение, липсата на изтичане на прах и влага.ЗАПЕЧАТАННАЯ КУТИЯ, С помощта на дантела я по-удобно носене.НЕПРОЛИВАЮЩАЯСЯ КУТИЯ ЗА МЛЯКО - Вилици, и мляко на прах може да се съхранява на различни места.Осъществяване на Списък 1 x кутия за мляко Характеристики -Материал : полипропилен и силикон кутия за съхранение на млечни смеси. -Размер : около 11,50 X11,00 X9,50 см / 4,52 X4,32 X3,73 инча с кутия за формули. -Цвят : Син Преносим титуляр за формули. -Материал сигурни и надеждни като титуляр и формули. -Снабден с пръстен за носене, които могат да бъдат окачени или държи за по-удобно складиране на контейнери за съхранение на мляко. -Въпреки, че дизайна му е лесен, той е практичен, когато го използвате като контейнер за закуски. -Повърхността е гладка, външната стена е дебела, и полето непролившегося мляко лесно се повреждат. -Компактен и лек, можете да го сложите в чантата си по свое желание, отидете да пазарувате, пътуват и да носят със себе си контейнер за формули.Описание на продукта Кутия за мляко - това са вашите аксесоари за майката и детето.Материали кутии за съхранение на бебешка храна може да се гарантира неговата издръжливост и практичност.Опаковка за мляко, Това може да бъде за съхранение на бебешка мляко, храни и т. Титуляр за млечни смеси на Този обект представлява кутия за съхранение на мляко с вилица и е изработена от полипропилен материал, който може да ви служи известно време.

Други функции

Най-добри сделки