.

.

Силиконовата Детска Купа На Присоске За Хранене на Деца Силиконова Купа с Лъжица Термостойкая Вкус Детски Прибори за хранене за прикорма (Зелена)

Силиконовата Детска Купа На Присоске За Хранене на Деца Силиконова Купа с Лъжица Термостойкая Вкус Детски Прибори за хранене

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

Силиконов материал : Силикон купа за хранене, произведени от хранително-силикон и не съдържа никакви пълнители или опасни химични вещества, които могат да навредят на дететоМеки и трайни : детски Силиконови вендузи много гъвкави и меки, те лесно да се прекъсне, което позволява да ги използват в продължение на определен период от време.Издънка : купа за деца с голяма вендузата, която позволява на купа здраво да се захванат за повечето стульчиков за хранене или за всяка равна повърхност, за да се гарантира сигурността на детето.Помогнете на вашето дете в яденето : Силикон за купата на присоске помага на вашето дете да започне да яде твърда храна, което позволява на родителите да прекарват повече време на общуването с детето си.Устойчивост на високи и ниски температури : Силикон детска купа-издънка може да издържа както на ниските, така и високите температури, може да се постави в хладилник или микровълнова печка. Меки и трайни : детски Силиконови вендузи много гъвкави и меки, те лесно да се прекъсне, което позволява да ги използват в продължение на определен период от време. Помогнете на вашето дете в яденето : Силикон за купата на присоске помага на вашето дете да започне да яде твърда храна, което позволява на родителите да прекарват повече време на общуването с детето си. Издънка : купа-издънка за деца е по-голяма присоску, която позволява на купа здраво да се захванат за повечето стульчиков за хранене или за всяка равна повърхност, за да се гарантира сигурността на детето. Устойчивост на високи и ниски температури : Силикон детска купа-издънка може да издържа както на ниските, така и високите температури, може да се постави в хладилник или микровълнова печка. Силиконов материал : Силикон купа за хранене, произведени от хранително-силикон и не съдържа никакви пълнители или опасни химични вещества, които могат да навредят на бебето.Параметри : Тип на продукта : Силикон детска чашаМатериал : Силикон купа : прибл. 12 х 5,5 cm /4,7 х 2.2 инча Дължина лъжици : прибл. 13,5 см / 5,3 Капацитет : 300 мл Как да използвате : Силиконовата купа за бебета може да се използва директно.Осъществяване Списък : 1 х Силиконова детски купа, 1 х Лъжица.

Други функции

Item Type:
Silicone baby bowl
Material:
Silicone
Bowl:
Approx. 12 x 5.5cm / 4.7 x 2.2in
Spoon Length:
Approx. 13.5cm / 5.3in
Capacity:
300ml
How to Use:
Siliconebabybowlcanbeuseddirectly.:
Package List:
1 xSilicone Baby Bowl:
1 x Spoon:
Най-добри сделки