.

.

Силиконови Престилки за Бебета и малки деца, Меки Водоустойчив Престилки с Джоб за събиране на храна, Регулируеми Престилки За Хранене на Децата, 2 бр.

Силиконови Престилки за Бебета и малки деца, Меки Водоустойчив Престилки с Джоб за събиране на храна, Регулируеми Престилки За Хранене на

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

Закопчалката на копчетаСамо ръчно пране. 【Безопасността на първо място】 Детски силиконови престилки за бебета, изработени от висококачествен 100% хранително силикон.Той е внимателно тествана в съответствие с удостоверението CPSIA (продуктът е сертифициран).Безопасността на вашето бебе и спокойствие на мама означават за нас повече от всичко. 【Джоб за носене 】 Нашите детски престилки снабдени вместительной чанта-капан, в която може да се вземе храна от устата на бебето, без да разлива си.Съхранявайте на детето и в непосредствена близост територия в чистота. 【Регулируема 】 Ергономичен дизайн със супер-мек пагон подходящ за шията на детето, лесно се побира, 4 бутона правят невъзможно премахването му деца, регулируема на шийката на каишка позволява лесно да променяте размера, да той е идеално и удобно седнал на вашето дете като го растеж. 【Лесно почистване】 Водоустойчив, маслостойкий лигавник не оставя петна, лесно протирается и е готов за следващото хранене. Силиконови престилки могат да се мият в миялна машина, можете да ги използвате в микровълнова фурна, хладилник. те нямат мирис и бързо да изсъхне, кажете сбогом на обикновените тъкани нагрудниками, спестете време с помощта на нашия комплект за бебешка храна, която лесно се измива. 【Просто хранене】Концепция щастливи и здрави родители е проста.Използването на нашите силиконови нагрудников улеснява храненето, прави щастливи деца-щастливи родители.Големи и широченные на джобовете могат да поберат храна, не переполнятся, но ще останат отворени!.Ако по време на приема на храна с вашето дете в последно време е напрегнат, вероятно е време да промените нещо.Уникален дизайн на нашите силиконови нагрудников премиум-клас ще ви помогне да подтикне детето към приемане на храна, предотвратив по-нататъшни избухвания.След като се запознаят с нас, сте приключили с търсенето, защото имаме прекрасна практичен асортимент от модерни цветове.Те са част от нашата колекция, тъй като ние знаем, че ярките цветове могат да се поинтересувате на детето и го забавлява по време на хранене.Те също са идеални, за да ги вземе със себе си, защото лесно се свиват и лесно се поставят в переноску или чанта, когато е необходимо.Освен това, те са в най-висока степен са удобни, запазване на вашето бебе чисти, а защото силиконов калъф-капан, вие знаете, че тя ще продължи дълго и ще надживее голяма врява любопитен отглеждане на детето.

Други функции

Най-добри сделки