.

.

Рафтове за съхранение на бебешки бутилки RUNLAIKEJI, Рафтове за сушене на бебешки бутилки с капачка, Простор за Аксесоари за бебешки бутилки, Портативна Сушилня за бебе?

Рафтове за съхранение на бебешки бутилки RUNLAIKEJI, Рафтове за сушене на бебешки бутилки с капачка, Простор за Аксесоари за бебешки бутилки,

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

★ 【Висококачествени материали】 Простор за бебешки шишета изработен от висококачествена пластмаса полипропилен, а повърхността и ръбовете са заоблени и полирани, че няма да навреди на пръстите на ръцетеЗдрав и небьющийся, което гарантира неговата способност, достатъчна за продължителна употреба. ★ 【Практичен дизайн】 Тази поставка за бебешки бутилки с прозрачна херметически капак и вградено източване си кутия, което позволява ефективно да изсъхне, съхраняване и организиране на бебешки шишета и аксесоари.Целият корпус може свободно да се разглобяват за по-основно почистване.Могат да се мият в съдомиялна машина. ★ 【 Голям капацитет】 Размерът на детска сушилни : 13,8x10,6 инча.Добре подбран за настаняване в стандартна тезгяха, функционален дизайн позволява да се създават разнообразни конфигурации.Необходимо е лесна за сглобяване.Ефективен дренаж е идеална за изсушаване на бутилки с всякакви форми и размери. ★【Преносим органайзер】Лека детска сушилня за шишета с удобна дръжка, която лесно се съхранява и транспортира, тя е практична и красива.Подсилен корпус сушилни за бебешки бутилки с допълнителна дебелина за безопасно повдигане дори при попълване. ★ 【Пылезащитное съхранение】Титуляр за бебешки бутилки позволява безопасно съхраняване на бутилки за хранене.Бистра запечатани на кутията може да защити обелени детска бутилка за сушене, от попадане на чужди предмети, а 360-градусная запечатани защита дава на детето повече чувство за сигурност.

Други функции

Най-добри сделки