.

.

Angoily Чиния за хранене от Неръждаема Стомана, Детска Чиния, Тава за Закуски за децата, Прибори за хранене за Деца, Разделени Чиния, Различни Ястие, Метална Чиния За За?

Angoily Чиния за хранене от Неръждаема Стомана, Детска Чиния, Тава за Закуски за децата, Прибори за хранене за Деца, Разделени Чиния,

BGN 25.88

Брой продукти
На склад

РАЗДЕЛИТЕЛНАТА ПЛОЧА С гладка повърхност от неръждаема стомана разделителната плоча трайна и е подходящ за многократно използване при измиванеЧиния за бебешка ХРАНА - износостойкая, добра текстура, дебела и здрава, я не е лесно да се повреди и да се деформира.ТАВА ЗА КОНТРОЛ на ХРАНАТА и ХРАНЕНЕТО - Split чиния за ядене, е идеален за тези, които искат да използват, тъй като нейните отделения ще ви помогне да контролирате количеството на съедаемой храна.КАКТО и ЧИНИЯ от НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА - за тях е достатъчно отделения за съхранение на различни продукти, такива като вечеря, супа, сос, зеленчуци, плодове, което осигурява балансирано хранене.КЪТ ЧИНИИ ЗА ЗДРАВЕ - Тези разделителни плочи се използват широко в къмпинг, пикник, а също и в къщи, в училища, ресторанти, кафетериях, хотели и други заведения за хранене.Пратката включва 1 х Разделени плоча от неръждаема стомана Характеристики -Размер : 24,00 X22,50 X4,00 см./9,43 X8,84 X1 туризъм посуда. - Цвят : Сребристи метални кът плочи -Материал : Плоча за контрол на порции от неръждаема стомана-Тава за масата за хранене чинии за многократна употреба и надежден, идеално замества хартия или пластмасова чиния или еднократна супена купа от неръждаема стомана. -Split чиния за хранене е идеален за хора, които искат да използват, тъй като нейните отделения ще ви помогне да контролирате количеството на съедаемой направени част на хранене. -Тази чиния е подходяща за детски къмпинг, разходки, пикник, ресторант, вечеря, както и подходящи за използване в домове, детските градини, училищата и други места, стоманена с чиния. -Разделени на купета чиния за храна е предназначена за предотвратяване на смесването на различни продукти - много практически прибори от неръждаема стомана. -Разделени поднос за хранене, произведени от хранително-вкусовата неръждаема стомана, която е здрава и подходяща за многократна употреба и подходящи за измиване в съдомиялна машина сервировочной прибори и съдове от неръждаема стомана.Информация за стоки, Набор от прибори от неръждаема стомана Нашата разделени плоча от неръждаема стомана разполага с няколко отделения, в които можете да поставите различни храни, като например ястия, супи, сосове, зеленчуци, плодове, за да ви осигури балансирано хранене. с плоча от неръждаема стомана Нашата разделени чиния за хранене, изработен от материал от неръждаема стомана, сигурен и надежден, осигуряването на безопасността на хранителните продукти.

Други функции

Най-добри сделки