.

.

Нещастници jawbush за бебета, Силиконови Вендузи под формата на Динозавър с вилица и лъжица от неръждаема Стомана за бебета и малки деца, Разделени Чиния Без BPA, Нескол?

Нещастници jawbush за бебета, Силиконови Вендузи под формата на Динозавър с вилица и лъжица от неръждаема Стомана за бебета и малки деца,

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

Идеален за кърмачета или деца на възраст от 12 месеца и по-големиМоже да се пече при температура до 400 ° F / 204 ° C. Общото тегло на комплекта са съответно 280 гр / 0,6 кг. Търтей има размери 8.6 см в диаметър, 6,6 инча височина и 1,5 инча в дълбочина. Вилица и лъжица от неръждаема стомана са с размери 4,5 * 1,6 инча. Идеални размери, за да се побере на малки дръжки.Прави привлекателни за децата си престой в своите стульчиках за хранене или на масата, за да развие у децата способност за самостоятелно хранене.Употребата на храна, може да бъде пълно удоволствие!.БЕЗОПАСНА ЗА УПОТРЕБА - Детска издънка е направена от 100% мека, безопасно хранене силикон.Той е гъвкав, нескользящий, здрав и е сертифициран от липсата на БПА.Компанията JAWBUSH винаги придава първостепенно значение на качеството на продуктите, особено на продуктите от серията kids.Моля, не се колебайте да се ползват продукти JAWBUSH.ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ - ръчно мивка или миялна машина, по всякакъв удобен за вас начин!Лесно се почиства, без образуване на петна.Топъл съвет : преди първото използване на този набор, моля, измийте ръцете си в топла вода с мек сапун и изплакнете.СИЛНО ЗАСМУКВАНЕ - всасывающее основа, предназначен за задържане на чинии на масата.Не се притеснявайте за това, което чиния се плъзга или разсипване на храна.Силно усвояването в основата гарантира, че теглото на бебето достигне 280 гр / 0,6 кг. Размери като всмукване на плоча съставляват 8,6 инча в диаметър, 6,6 инча височина и 1,5 инча в дълбочина. Размери на вилици и лъжици от неръждаема стомана представляват 4,5 * 1,6 инча. Идеални размери, за да се побере на малки дръжки.Идеален за кърмачета или деца на възраст от 12 месеца и по-големи.Може да се пече при температура до 400 ° F / 204 ° C. Общото тегло на комплекта са съответно 280 гр / 0,6 кг. Търтей има размери 8.6 см в диаметър, 6,6 инча височина и 1,5 инча в дълбочина. Вилица и лъжица от неръждаема стомана са с размери 4,5 * 1,6 инча. Идеални размери, за да се побере на малки дръжки.

Други функции

Най-добри сделки