.

.

TOYANDONA 6 бр. кор. Кутия за детски Храни, Контейнери за закуски за Деца, Калъф За съхранение на Прибори за хранене, Детски Штабелирующие Блокове, Детски Пътни Чаши за За?

TOYANDONA 6 бр. кор. Кутия за детски Храни, Контейнери за закуски за Деца, Калъф За съхранение на Прибори за хранене, Детски Штабелирующие

BGN 5.48

Брой продукти
На склад

КУТИЯ ЗА РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ на ХРАНИТЕЛНИ ПОРЦИИ - идеален за съхранение на сухо мляко, плодове, зеленчуци, закуски, десерти, оризови люспи и друга храна, която се харесва на вашето детеСЪХРАНЕНИЕ на ДЕТСКИ БЛОКОВЕ ВЪВ фризера - Ние ви предлагаме надеждно сервизно обслужване.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти или някакви проблеми с вашите и с малко пари, моля, не се колебайте да се свържете с нас.КОНТЕЙНЕР ЗА ДЕТСКИ ЗАКУСКИ - детско допълнително хранене, малък и лек.КУТИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ на ПРЕСНИ ПРОДУКТИ - за подаване на плодове, бонбони, закуски, десерти, малки торти, салати, гарнитури, ориз и други продукти.Машина ЗА ХРАНЕНЕ на НОВОРОДЕНО - Запечатани капакът предпазва от попадане на прах и осигурява чистота и хигиена на храните.Списък на пакетите 6 x кутии за храна Характеристики -Цвят : зелен титуляр за бебешка храна -Материал : кутия за съхранение на детска храна от полипропилен. Размер : 25,50 X17,00 X8,50 см / 10,02 X6,68 X3 контейнер с капак. - и измийте си, пазете я чиста и гигиеничности, спестяване на време и разходи за труд на единица за управление на порции диета. - ,, за многократна употреба, лек и преносим, по-удобна за съхранение на пътен калъф за формули. - подаване на плодове, бонбони, закуски, десерти, една малка торта, салата, гарнитура ориз и други хранителни смеси в бутилка. -Ниско температурна устойчивост, може известно време да се съхранява в хладилник за замразяване на Кутия за съхранение с капак. -Използване на полипропиленови материали и фина работа, здрав и издръжлив контейнер за съхранение на хранителни продукти.Контейнер за съхранение описаниятоваров В този контейнер за бебешка храна се използва полипропилен материал, издръжлив и сигурен.Детски прибори за хранене подходящ размер, удобни при съхранение и няма да отнеме много място.babyfood идеални за съхранение и сервиране на храна за вашето дете.контейнери за съхранение на детска фризера Леки и удобни за закуска, на вечеря или обяд. контейнер с капак - един от най-добрите варианти за вас.

Други функции

Най-добри сделки