.

.

Cabilock Бутилка за майките на Новородени 9 бр., защита от падане, Защита от изгаряния, водоустойчив Протектор, Детски Изолирующие Седалка За Хранене, Калъф За Sippy За Път?

Cabilock Бутилка за майките на Новородени 9 бр., защита от падане, Защита от изгаряния, водоустойчив Протектор, Детски Изолирующие Седалка

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

Стъклена ръкав за бебешко шише : Специално проектиран, за да помогне да запазите бутилка модерен, а също и защита на бутилката за храненеКапачка за шише за новородени : Силиконова капачка за бебешки шишета може да се използва като капачки за шишета, както и служат за декорация на бутилка.Силиконов калъф за бутилка с вода : Калъф за бебешки шишета, изработен от хранително-силикон и е безопасен.Ръкав за бутилки с вода : Силиконов ръкав за бебешки шишета изработен от качествен силиконов материал, който може да служи в продължение на дълъг експлоатационен срок.Стъклени ръкави за водата : мека Силиконова капачка за бебешко шише, вашето дете ще бъде удобно да я докосне.Стъклена ръкав за бебешко шише : Специално проектиран, за да помогне да запазите бутилка модерен, а също и защита на бутилката за хранене.Капачка за шише за новородени : Силиконова капачка за бебешки шишета може да се използва като капачки за шишета, както и служат за декорация на бутилка.Силиконов калъф за бутилка с вода : Калъф за бебешки шишета, изработен от хранително-силикон и е безопасен.Ръкав за бутилки с вода : Силиконов ръкав за бебешки шишета изработен от качествен силиконов материал, който може да служи в продължение на дълъг експлоатационен срок.Стъклени ръкави за водата : мека Силиконова капачка за бебешко шише, вашето дете ще бъде удобно да я докосне.Пратката включва 9 x капачки за бутилки Характеристики -Размер : Около 8,5 X5,7 X5,7 см/3,34 X2,24 X2,24 инча Силиконов калъф за бутилки. - Материал : Силикон устойчива на плъзгане капак за бутилки. - Издържа на висока температура, е безопасна и може да бъде удобен защитник на шишета за хранене. - Изящна изработка и красив външен вид предоставят на неговата популярност и полза за шишета за хранене. - Хранително-силиконов материал и безопасен силикон кран за бутилката. - Подходящ за дома, употреба на открито и т. Нескользящая капак за бутилки. - Това предотвратява увреждането на топла вода на капака на бебешки шишета с мляко. - Цвят : на Бели ръкави за кафе чаши.Описание на продукта със Стъклен капак за бутилки с вода от хранително-силикагел-това е материал, който издържа на висока температура, е безопасна и може да бъдат спокойни. капак за бутилки с мляко, Този обект представлява калъф за бутилка за хранене, изработен от качествен силиконов материал, който може да осигури неговата дълготрайност и практичност.

Други функции

Най-добри сделки