.

.

Чанта за молокоотсоса CURMIO, съвместима с Spectra S1, S2, Medela, Раница за молокоотсоса с отделение за дамски чанти-на хладилника, с мек ръкав за лаптоп и джобове за работещи м?

Чанта за молокоотсоса CURMIO, съвместима с Spectra S1, S2, Medela, Раница за молокоотсоса с отделение за дамски чанти-на хладилника, с мек

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

Чанта за молокоотсоса и бебешки бутилки за работещи майкиРаботна чанта-тоут за учители.Медицинска чанта за домашна грижа за здравето. Пътна чанта за продуктова комплекти за професионален барман.Чанта за настолен компютър и чанти за преносими компютри.Чанта за съхранение на diy аксесоари за бродерия.Калъфче за конзолата за любителите на игри.Ние винаги се фокусираме върху потребителския опит, и ние имаме професионален екип за разработване на продукти в съответствие с различните нужди на потребителите.Всеки продукт ще се проведе цикъл на развитие с продължителност не по-малко от 2-3 месеца, за да се гарантира качество и практичност.Ние сме участвали в различни категории, като например офис, игри, медицинско обслужване, занаяти и т. В бъдеще ние ще продължим да се освободи повече продукти, за да осигури удобство във всички аспекти на живота на потребителите.6 х "x 7,1"x15,9". Изработена от водоустойчив найлон, за да се гарантира дълъг срок на експлоатация.Долния клон, съвместим със Spectra S1, S2 и Medela, с допълнително пространство за чанти-хладилника.Горно отделение с джобове за съхранение на принадлежности за молокоотсоса.Мек ръкав с еластична лента за носене на лаптоп 15,6 инча.Подвижна вътрешна преграда разделя раница на 2 части за максимално съхранение.Задни противоугонный джоб, идеален за съхранение на банкови карти, телефон, портфейл и т., 2 странични джоба, осигуряват лесен достъп до салфеткам или бутилки.Двойна дръжка и регулируеми презрамки с мека дишаща възглавница позволяват носене на предмети от първа необходимост за децата от дома за работа.Раница за носене молокоотсоса CURMIO ви позволява да съхранявате всичко необходимо за кърмене на едно място - идеалният подарък за кърмещи майки в душата.КАПАЦИТЕТ : Основното отделение е снабдено с междинна преграда, която предотвратява загубата на горните продукти при извличане на молокоотсоса.Голям капацитет достатъчно, за да побере чанта-хладилник и повечето молокоотсосов. (Съвместим със Spectra S1, S2 и Medela. МНОЖЕСТВО джобове : няколко джоба с цип и вътрешен прозрачен джоб за съхранение на аксесоари за помпи или лични неща. 2 странични подсумка за лесен достъп до салфеткам и бутилки.Задни противоугонный джоб, идеален за съхранение на банкови карти, телефон, портфейл и т. ЛЕСНО да НОСИТЕ СЪС себе си : Регулируема презрамка с мека дишаща възглавница позволява носене на предмети от първа необходимост за бебето и работни пособия от дома на работа.

Други функции

Най-добри сделки