.

.

DOITOOL 180 бр кърменето антигалакторея Подложки За Зърната Възглавница За Бременни, Детски Аксесоари за Хранене за Еднократна употреба Уплътнение за Майките Сутиен з?

DOITOOL 180 бр кърменето антигалакторея Подложки За Зърната Възглавница За Бременни, Детски Аксесоари за Хранене за Еднократна употреба

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

Тампон за гърдите със защита от разливане : е Изработена от материал, практичен и удобен за употребаNipplecovers за грижа за зърната : , безвреден за кожата, прекрасен избор за кърмещи майки.Подложки за бременни : Еднократна употреба, дишаща, меки и удобни за ежедневна употреба.Еднократна уплътнение : Разполага с 3 D и прост дизайн. уплътнение за кърмене на детето.Подложки за сутиена за кърмене : Изработени от материал, практични за употреба. калъф за кърмене.Пратката включва 3 x кутия от 60 бр. противогалакторея уплътнение Характеристики -Размер : Около 7x7x0,3 см/2,76x2,76x0 подложки за бременни. - Функции с 3 D и опростен дизайн, защита от преливане. - Изработен е от практично за използване на материала, защита на гърдите от проливания. - Еднократно, дишащ, удобен и безопасен за използване подложка за хранене. -Цвят : както е показано на фигура, миещи се уплътнения за гърдите - Специално разработени за бременни жени.Един добър помощник за тях при храненето на бебета подложки за сутиена за кърмене. - Без мирис, безвреден за кожата, най-добрият избор за кърмещи майки, покрива зърната на медицински сестри. -Материал : мембрана, нетканая плат, дървесна маса за многократна употреба тампони за гърди Информация за стоки, Подложки за сутиена за кърмене-Добрият избор за кърмещи майки.подложки за бременни специално разработени за бременни жени.седалките за зърната за хранене на Това продуктът е произведен от висококачествен материал, еднократно, дышащее и изчислено за продължителна употреба.Функции на лигавицата на гърдите със защита от разливане Благодарение на 3 D и прост дизайн на тези накладки се запази си риза сухи, без никакви неприятни капки.

Други функции

Най-добри сделки