.

.

Toddmomy Двойна затваряща Дръжки за пиене, Детски Херметически Чаши за пиене, Небьющаяся Соломинка за първото Хранене, Силиконова Тренировка с детска дръжка, модул за ?

Toddmomy Двойна затваряща Дръжки за пиене, Детски Херметически Чаши за пиене, Небьющаяся Соломинка за първото Хранене, Силиконова Тренировка

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

Детска чаша за вода - Със сламен конструкция, изключително удобен и практичен за вашето детеЧАША за бебешки шишета за хранене - запечатани и моющаяся дизайн, много лесен и удобен за употреба.ДЕТСКА ЧАША ЗА ВОДА -непромокаемая и устойчиви на спад, можете спокойно да го използват за своето дете.НЕПРОЛИВАЕМАЯ ЧАША за пиене-Изработен от висококачествен силиконов материал, който се отличава с ниско тегло, vi, ЧАШИ ЗА ПИЕНЕ TRAINER - силиконов материал със стабилни характеристики и дълъг живот.Пратката включва 1 х детска чаша за вода Характеристики Материал : Силикон чаша за хранене на бебета. - Децата да пият вода без особени усилия, удобен и лесен за използване детска силиконова чашка. - и силиконовата чаша за пиене с соломинкой, и е устойчив към спад в стъклен буркан. - С нов облик, с две дръжки, с които лесно да държат децата си, с соломинкой, удобна за пиене запечатани детска чаша. - Силиконова чаша за вода, която можете да използвате бебета, деца и възрастни за пиене вода, обучение чаша за деца. - Дизайн на чашата за вода от бутилка с мляко е много подходящ за обучение на деца пият вода от силиконови чашки за деца с соломинкой. -Размер : Около 12,00 X11,50 X7,00 см/4,72 X4,52 X2,75 инча чаша за вода за бебето.Информация за стоки Чаша от бутилка за хранене KID Родителите си, е важно да изберете подходяща чаша за вода за тренировка на детето. чаша за вода за деца В същото време на обучение нощувка вода, е важно събитие в процеса на растеж на детето. поильники trainer Всяко дете трябва да премине от смучене на кърма до процеса на ядене на храна.

Други функции

Най-добри сделки