.

.

Муслиновые Детски Гъба Yoofoss, Кърпи за лице от памук, 10 X Кърпички за миене на детето, 12x12 инча, Меки и абсорбиращи Бебешки кърпички (Бели)

Муслиновые Детски Гъба Yoofoss, Кърпи за лице от памук, 10 X Кърпички за миене на детето, 12x12 инча, Меки и абсорбиращи

BGN 8.99

Брой продукти
На склад

100% Муслиновый памук 【100% Муслиновый памук】Изработени от 100% памук, детски гъба меки и дишащи.Нашите муслиновые гъба изключително внимателно се отнасят нежна към кожата на бебето и много по-мек обикновените кърпички за пране, за тях не остава кърпичка. 【Меки и абсорбиращи】 Тези детски гъба с утолщением в 6 слоя осигуряват изключителна мекота и впитываемость.Ефективно решава проблема намокания детски мочалок слюнка, мляко или друга течност. 【Многофункционални】 детски гъба с размери 12х12 инча в опаковка от 10 броя лесно ще отговарят на нуждите на цялото си семейство.Можете да ги използвате като детски хавлиени кърпи за лице, кърпи за ръце, бебешки кърпички, кърпички от оригване, пот и дори средство за отстраняване на грим. 【Идеалният детски душ е необходим】 Добре е направен, всички ръбове са подсилени и остават меки, след многократна употреба и пране.Направете го приятно, необходимо за бъдещи майки и новородени бебета. 【Поръчайте сега】 Задължително условие за ежедневно почистване на вашето бебе.Ние отдаваме голямо значение на удовлетвореността на клиентите и техните предложения.Ако имате някакви въпроси относно детски муслиновых мочалках, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

Други функции

Най-добри сделки