.

.

Детска пила за нокти от Fulgent World Glass Original Детска Пила за нокти от български език на Оригиналния закалено стъкло (син)

Детска пила за нокти от Fulgent World Glass Original Детска Пила за нокти от български език на Оригиналния закалено стъкло (син)

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

- ЗАОБЛЕНИ от двете страни, което го прави безопасен за детето - СИГУРЕН и лесен за използване. - Изработен от настоящия чешки закалено стъкло. - ЗАОБЛЕНИ от двете страни, което го прави безопасен за детето. - СИГУРЕН и лесен за използване. - Изработен от настоящия чешки закалено стъкло.Важно!Пила за нокти закруглена от двете страни, което я прави безопасна за бебето, но това не е играчка.Ако падне върху твърда повърхност, а след това може да се разбиват.Детски пилочки за нокти - това е първата пила за нокти, разработен с оглед на нежност детски невен.Само няколко бързи удари няколко пъти в седмицата - това е всичко, което е необходимо, детето да не поцарапался.Безопасна и лесна за използване пила за нокти означава, че родителите вече не трябва да използват остри кусачками или покриване на ръцете на детето, за да се предотврати драскотини.Изработени от настоящия чешкото стъкло, детски пилочки облекчаване на страховете, китайски стъкло, което може да съдържа тежки метали или токсини.Пила за нокти повишена устойчивост дължина от 5,3 инча (135 мм), с дебелина 0,08 инча (2 мм) Всяка пила за нокти се предлага в приятен на допир бархатном калъф.ЕСТЕСТВЕНО чешката стъкло, идеален подарък за бебета, бебета, бебета, БЕБЕТА и МАЛКИ ДЕЦА.

Други функции

Най-добри сделки