.

.

Титуляр чадър CCSH, Тежкотоварни Стойка за чадъри/Декор за Цветя Влакчета, Водоустойчив, Спестяващ Място на Притежателя на Чадър с Подвижна Тава за капки, За антрето,

Титуляр чадър CCSH, Тежкотоварни Стойка за чадъри/Декор за Цветя Влакчета, Водоустойчив, Спестяващ Място на Притежателя

BGN 30.13

Брой продукти
На склад

☂ Имитация от керамични материали : изящна изработка осигурява добра стабилност и гарантира дълги години на употребаТънка рамка ви позволява да съхранявате поставка за чадъри дори и в най-малко пространство. ☂ Размер на продукта : Размер на тази поставка за чадъри е 23,5 х 23,5 х 55.5 см /9,3 х 9,3 х 21,8 инча (дължина х дълбочина х височина).В него може да се съхранява 6-8 дълги и къси чадъри.Малки размери и елегантен дизайн ще гарантира, че той няма да отнеме много място. ☂ Малка задължително площ : може да се монтира в ъгъла или до стената.Той заема малко място, не като елементарно до вашия дом или офис. ☂ Никакви локви : необходимо ли е почистване на локви след завръщането мокрия чадър?Не и този път.Тази поставка за чадъри с тава за събиране на дъждовните капки и поддържане на пода да изсъхне в дъждовните дни. ☂ Многофункционален рафтове за съхранение - да се използва като декор за настаняване на вашите чадъри, бастуни, тросточек, ски, щеки, да маршируват шест, кочерг, оръжие за обувки и т. В коридора или на вратата на всеки дом, офис, апартаменти, хотели, барове, и така нататък. ☂ Имитация от керамични материали : изящна изработка осигурява добра стабилност и гарантира дълги години на употреба.Тънка рамка ви позволява да съхранявате поставка за чадъри дори и в най-малко пространство. ☂ Размер на продукта : Размер на тази поставка за чадъри е 23,5 х 23,5 х 55.5 см /9,3 х 9,3 х 21,8 инча (дължина х дълбочина х височина).В него може да се съхранява 6-8 дълги и къси чадъри.Малки размери и елегантен дизайн ще гарантира, че той няма да отнеме много място. ☂ Малка задължително площ : може да се монтира в ъгъла или до стената.Той заема малко място, не като елементарно до вашия дом или офис. ☂ Никакви локви : необходимо ли е почистване на локви след завръщането мокрия чадър?Не и този път.Тази поставка за чадъри с тава за събиране на дъждовните капки и поддържане на пода да изсъхне в дъждовните дни. ☂ Многофункционален рафтове за съхранение - да се използва като декор за настаняване на вашите чадъри, бастуни, тросточек, ски, щеки, да маршируват шест, кочерг, оръжие за обувки и т. В коридора или на вратата на всеки дом, офис, апартаменти, хотели, барове, и така нататък.Тази привлекателна поставка за чадъри е с уникален дизайн, ще даде своя входа на елегантност и ще осигури на вашите зонтикам стилно паркомясто.Сложи си чадъри на тази поставка за чадъри, за да са под ръка, когато искате да излезете от дома си.

Други функции

- Material:
Imitation Ceramic
- Color:
Black
- Product Size:
23.5 x 23.5 x 55.5cm / 9.3 x 9.3 x 21.8in (Length x Deepth x Height)
❉ Feature:
- Can store small umbrellas and large umbrellas. :
- It is a perfect gift for your family and your friends.:
- The umbrella stand is perfect for umbrellas or walking sticks of all sizes. :
- A large enough diameter can open your umbrella for quick and easy drying.:
- The shape fits neatly into a corner or up against a wall. It takes up little space. :
- It can be used in your home entrance, corridor, or even hidden when not in use. :
- Design is modern and fashionable, which can match any decoration of your home or office. :
- The design can be easily hidden behind a closet or furniture without adding clutter to your home or office.:
❉ Notes:
- Due to manual measurement and different measurement methods, please allow 1-3cm deviation, please understand.:
- Products are taken in kind, but due to light, equipment and resolution of the computer, there will be small color difference, in kind prevail.:
❉ Efficient Service:
- If you need more styles, please click our brand to find your favorite styles.:
- If you have any questions about our products or orders, please contact us by email, and we will be happy to assist you and respond to you within 24 hours. :
Най-добри сделки