.

.

n/a Фен с Бродерия в Китайски Стил, Украсени с Веерами с Пискюл на Дълга Дръжка в Древен Стил, Китайски Дрехи, Рокли (Цвят: черен)

n/a Фен с Бродерия в Китайски Стил, Украсени с Веерами с Пискюл на Дълга Дръжка в Древен Стил, Китайски Дрехи, Рокли (Цвят: черен)

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

Супер популярен е сгъваема и се въртях фен, много лек, подходящ за колекции или украса на домаИзработена от естествен материал, плат за фен - коприна, който е по-подходящ за производството на вентилатори.Сакура, напечатанная на веерной копринени тъкани, съответства на историческия стил, много е красива.Това е чудесен подарък за приятели, сватби и т. Случаи : церемония в зряла възраст, рожден ден, сватба, подарък в знак на благодарност, колекция занаяти и т. Супер популярен сгъваем фен, много лек, подходящ за колекции или украса на дома.Изработена от естествен материал, плат за фен - коприна, който е по-подходящ за производството на вентилатори.Сакура, напечатанная на веерной копринени тъкани, съответства на историческия стил, много е красива.Това е чудесен подарък за приятели, сватби и т. Случаи : церемония в зряла възраст, рожден Ден, сватба, благодарственного подарък за събиране на занаяти и т. 1) Материал веерной кости : 2) Материал на сектор : пластик3) Тип на вентилатора : танцов веер4 Изготвяне на вентилатора : бродерия опаковъчен sheet1 бр. Ръчно фен Забележка : Може да има някои малки разлики в цветовото тон снимки и действителната стока.Моля, изчакайте 1-2 мм, се различава от ръчно измерване, благодаря.Пратката включва : 1 х Вентилатор.

Други функции

Най-добри сделки