.

.

Хелоуин Силиконова Форма За Производството на Сапун Тема Хелоуин Силиконова Форма За Производството на Сапун На Хелоуин Форма За Извършване на Черепа Силиконова ?

Хелоуин Силиконова Форма За Производството на Сапун Тема Хелоуин Силиконова Форма За Производството на Сапун На Хелоуин Форма За Извършване

BGN 5.33

Брой продукти
На склад

Пакетът включва:Вие ще получите 1 бр форми за сапун на тема Хелоуин, подходящ за уникални ръчно изработени сапуни на Хелоуин със собствените си ръце. Качествени материал : Изработен е от висококачествен силикон, издръжлив и гъвкав, 100% безопасен за използване, безопасен в микровълнова печка, фурна и миялна машина. Различни форми : силиконови форми във формата на черепа, ярки и забавни форми на черепа могат по-добре да декорирате парти за Хелоуин.Моля, проверете размера на формата, показан на изображението, преди да направите покупката.Невероятен инструмент : Можете също да добавите сухи цветя, перлен пигмент, слюдяную захар, светящуюся в тъмното захар, пайети и пайетки или поставяне на различни видове пълнители за бижута в силиконовата модел, за да получите цветен модел.Приложение : Хубаво е да се направи ръчно изработени сапуни с ръцете си подарък за любими хора за Хелоуин, Коледа, рожден ден, парти, и така нататък, за да изразят своите желания и любов.Пакетът включва:Вие ще получите 1 бр. форми за сапун на тема Хелоуин, подходящ за уникални ръчно изработени сапуни на Хелоуин със собствените си ръце. Качествени материал : Изработен е от висококачествен силикон, издръжлив и гъвкав, 100% безопасен за използване, безопасен в микровълнова печка, фурна и миялна машина. Различни форми : силиконови форми във формата на черепа, ярки и забавни форми на черепа могат по-добре да декорирате парти за Хелоуин.Моля, проверете размера на формата, показан на изображението, преди да направите покупката.Невероятен инструмент : Можете също да добавите сухи цветя, перлен пигмент, слюдяную захар, светящуюся в тъмното захар, пайети и пайетки или поставяне на различни видове пълнители за бижута в силиконовата модел, за да получите цветен модел.Приложение : Хубаво е да се направи ръчно изработени сапуни с ръцете си подарък за любими хора за Хелоуин, Коледа, рожден ден, парти, и така нататък, за да изразят своите желания и любов.Тема Хелоуин Силиконова Форма За производството на сапун на Хелоуин, Форма за извършване на Черепа, Силиконова Форма за Сапун на Хелоуин.

Други функции

Най-добри сделки