.

.

Каишка от естествена кожа тегло 9-10 грама, Кожена Ивица, Кожена каишка, Заготовка за колан от естествена кожа. 51-55 инча. (Червен, 1/2 (13 мм))

Каишка от естествена кожа тегло 9-10 грама, Кожена Ивица, Кожена каишка, Заготовка за колан от естествена кожа. 51-55 инча. (Червен,

BGN 19.76

Брой продукти
На склад

Всички ленти внимателно сортирани и подбрани за отстраняване на дефекти, порязвания и драскотини от двете страниИзработен е от висококачествена цялата кожа хромированного дъбене на кожи от едър рогат добитък.Тези ленти са идеални за производство на кожени колани, китара колани, ружейных прашка, багажных колани и много други.Ленти от висококачествена естествена кожа с обработени от лицевата повърхност.Дебелина : 9-10 грама (3,8 mm); Дължина : 51-55 инча (130-140 см). Ленти от висококачествена естествена кожа с обработени от лицевата повърхност.Всички ленти внимателно сортирани и подбрани за отстраняване на дефекти, порязвания и драскотини от двете страни.Въжета са направени от телешка кожа, хром дъбилни.Тези колани са идеални за производство на кожени колани, китара колани, ружейных прашка, багажных колани и много други.

Други функции

Най-добри сделки