.

.

Броните LKH Protector esquinasBaby за мебели 32,8 фута, 10 защитни кътче за защита от деца, добра устойчивост на разкъсване, устойчивост на износване, могат да бъдат нарязани по же?

Броните LKH Protector esquinasBaby за мебели 32,8 фута, 10 защитни кътче за защита от деца, добра устойчивост на разкъсване,

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

Пълно покритие : Комплекта ъглови защита LKH помага на децата и възрастните хора да се избегне наранявания, причинени от остри стени и маси, благодарение на 10 ъглов щиткам и 10-метров гранични щиткам за осигуряване на защита на разстояние над 10 метраСЕРТИФИКАТ за БЕЗОПАСНОСТ : Нашата защитна кант за сигурността на децата съответства на правилата за безопасност и не съдържа бисфенол А, фталатов и добавените токсични антипиренов. Тя може да помогне на децата и на възрастните хора да се избегнат наранявания от остри стени и маси.Погрижете се за сигурността и здравето на вашите деца и на възрастните хора.Без остатък на мазни петна и разводите вода : Произведени по метода на нискотемпературен емулсия полимеризация, маслостойкий и водоустойчив, лесен за почистване.Лесна инсталация на 1 метър = 3,28 фута; 1 инч = 2,54 см Полезни съвети : 1. Възможни са малки различия в размера се дължи на различни измервания ръчно. Продуктът ще пристигне в продължение на 10-20 дни и може да бъде върнат в рамките на 30 дни.

Други функции

Най-добри сделки