.

.

Остри ръбове SIYHTRAH и предпазни огради за мебели (Прозрачен кант 32,8 ft + 8 ъгли) Защитни ръбове и Ъгли за предпазване от деца, Предварително Приклеенные Лепило 3 М, Защит?

Остри ръбове SIYHTRAH и предпазни огради за мебели (Прозрачен кант 32,8 ft + 8 ъгли) Защитни ръбове и Ъгли за предпазване от деца, Предварително

BGN 14.73

Брой продукти
На склад

【Осигурете на детето по-голяма защита】 защитна лента за защита на вашето бебе има дължина 0,5 метра * 0,5 метра и 62" дължина 13,2 инча и по-горе идва от защитни облицовки на ъглите на бронята от 4 бр. Бъдат прозрачни защитни облицовки броня и ъгли, като по ръбовете и в ъглите, които осигуряват по-дебела еластична амортизирующую възглавница, осигуряваща на детето и семейството максимално надеждна защита. 【Прозрачни и не оставят следи】 Нашите брони и ъглови огради напълно прозрачни и не оставят следи, са определени без да се засягат вид мебели ръбове или ъгли, запазвайки първоначалния си вид и цвят на мебели.Те са едновременно эстетичны и ви осигуряват допълнителна защита. 【служи дълго време】 Материал за защита на краищата на нашата маса е прецизирана, за да стане по-адгезивным и по-дълго да се задържи на мебели, при това в лесно да стреля и тя не вреди на мебели. 【Широко приложение】, което може да се прилага върху стъклени маси, легла, кухненски слушалки, бюра, камини, шкафчета за телевизори, мебели за спалня, на всяко място, където няма приятелски ъгли или ръбове.Го може добре да залепите върху дърво, стъкло, метал, мрамор, PVC, Теракот, камък, цимент и така нататък. 【Лесна инсталация и премахване】 за Да спестят време на инсталация за клиенти, ние предварително са нанесли трайни лепило на защитни ръб.След като ъглите на масата ще протерты напълно, просто махнете отметката на двупосочна лента, натиснете го и се оставя да престои 24 часа.Ако искате да теглите ъглова защита, просто свалям я. 【Осигурете на детето по-голяма защита】 защитна лента за защита на вашето бебе има дължина 0,5 метра * 0,5 метра и 6.2" дължина 13,2 инча и по-горе идва от защитни облицовки на ъглите на бронята от 4 бр. Бъдат прозрачни защитни облицовки броня и ъгли, като по ръбовете и в ъглите, които осигуряват по-дебела еластична амортизирующую възглавница, осигуряваща на детето и семейството максимално надеждна защита. 【Прозрачни и не оставят следи】 Нашите брони и ъглови огради напълно прозрачни и не оставят следи, са определени без да се засягат вид мебели ръбове или ъгли, запазвайки първоначалния си вид и цвят на мебели.Те са едновременно эстетичны и ви осигуряват допълнителна защита. 【служи дълго време】 Материал за защита на краищата на нашата маса е прецизирана, за да стане по-адгезивным и по-дълго да се задържи на мебели, при това в лесно да стреля и тя не вреди на мебели.

Други функции

Най-добри сделки