.

.

SOLUSTRE Адаптер за топла Башмака 16 Комплекти Свалящ се Инчов Светлинна Табела За Камера Гайка Фенерче/Обостряне на Быстрозажимной тръбен накрайник Адаптер Адаптер н?

SOLUSTRE Адаптер за топла Башмака 16 Комплекти Свалящ се Инчов Светлинна Табела За Камера Гайка Фенерче/Обостряне на Быстрозажимной

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

АДАПТЕР на винт от 1/4 До 3/8 - Лесен и удобен за инсталиране, можете да го затегнете с ръкаАДАПТЕР на ВИНТ - Изработени от алуминиева сплав за по-дълга употреба.ПАТРУБКОВЫЙ винт - подходящ за спортни камери с интерфейс 1/4 инча или 3/8 инча.ВИНТ за стойка за светкавица - Произведен от материал, различен процес, траен и устойчив за продължителна употреба.СТАНДАРТЕН АДАПТЕР е Изработена от материали от алуминиева сплав е здрав и издръжлив.Списък на пакетите 16 комплекти x адаптерных болтове-гайки Особености - Широко се използва за свързване на студийната стойки за осветление, адаптери за топла башмака / студено башмака, огнени глави, води и т., Аксесоари за камери. - Цвят : сребрист Стандартен адаптер - Добра подмяна на адаптер на винт от 1/4 инча до 3/8 инча за счупен или износени един винт на датчиците. - Лесно се монтира и запознат само ръчно с помощта на винт за стойка за светкавица. - Изработен от алуминиева сплав за трайна употреба. - Размер : 3,00 X1,50 X1,50 см /1,18 X0,59 X0,59 инча Винт адаптер.79inch Винт за студийната стойки за осветление. - Здрава и с дълъг живот, лек и преносим адаптер с винтове от 1/4 до 3/8. - Материал : Конвертор от алуминиева сплав 1/4-3/8.Описание на продукта Конвертор На 1/4-3/8 е Изработена от метален материал, който притежава висока износоустойчивост, него не е лесно да се деформира.Болт-втулка фина работа, осигурява практичност.Адаптер за студено башмака Този винт-адаптер за стойка за светкавица е изработен от висококачествен материал, който издържа на продължителна употреба.

Други функции

Най-добри сделки