.

.

LIVUCEE 7x5 фута Полиестер Текстилен Фон за Снимки на Деня на Независимостта на тема Честит 4-ти юли, Патриотичен Фон за Деня на ветераните, Банер за отбелязването на Нац?

LIVUCEE 7x5 фута Полиестер Текстилен Фон за Снимки на Деня на Независимостта на тема Честит 4-ти юли, Патриотичен Фон за Деня на ветераните,

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

►[Опаковка] : Един фон от 100% полиэстеровой тъкан (Стойка в комплекта не са включени). ►[Материал] : Фон е изработен от полиестер.В сравнение с традиционните винилови тази тъкан е много очевидна полза : с нейна помощ можете бързо и напълно премахване на гънки, причинени от сгънати опаковка желязо .Цвят не поблекнет дори от вода.Може да се използва повторно, ако той е мръсен, може да се пере в машина. ►[Характеристики] : Всички страни бяха здраво зашити с помощта на кантове.И да деформират и са отразени не е лесно.Можете да използвате много пъти!Тъй като повърхността на тъканта се обработват при висока температура, когато се снима тя ще бъде по-светло.По този начин цялата фигура ще бъде по-светло. ► [Се използва Широко] : Подходяща за празнуване на различни партита, се използва като декоративен фон или банер, увеличава празнична атмосфера, също така може да се използва за портретна фотография и така нататък. ►[Инструменти] : Разбира се, ние можем да персонализирате фон на партита, моля, свържете се с нас, ако имате нужда от него.Освен това, ако имате проблеми с качеството, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние веднага ще решим това за вас, докато не сте удовлетворени!. ►[Опаковка] : Един фон от 100% полиэстеровой тъкан. (Стойка в комплекта не са включени). ►[Материал] : Фон е изработен от полиестер.В сравнение с традиционните винилови тази тъкан е много очевидна полза : с нейна помощ можете бързо и напълно премахване на гънки, причинени от сгънати опаковка желязо .Цвят не поблекнет дори от вода.Може да се използва повторно, ако той е мръсен, може да се пере в машина. ►[Характеристики] : Всички страни бяха здраво зашити с помощта на кантове.И да деформират и са отразени не е лесно.Можете да използвате много пъти!Тъй като повърхността на тъканта се обработват при висока температура, когато се снима тя ще бъде по-светло.По този начин цялата фигура ще бъде по-светло. ► [Се използва Широко] : Подходяща за празнуване на различни партита, се използва като декоративен фон или банер, увеличава празнична атмосфера, също така може да се използва за портретна фотография и така нататък. ►[Инструменти] : Разбира се, ние можем да персонализирате фон на партита, моля, свържете се с нас, ако имате нужда от него.Освен това, ако имате проблеми с качеството, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние веднага ще решим това за вас, докато не сте удовлетворени!.

Други функции

Най-добри сделки