.

.

Прозрачен подпечатан с тростниковым цвете за производство на пощенски картички със собствените си ръце и декорации албуми в стил Scrapbooking 1 Превъзходно качество и к?

Прозрачен подпечатан с тростниковым цвете за производство на пощенски картички със собствените си ръце и декорации албуми в стил Scrapbooking

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

Размер : 11 см x 8 см / 4,33 x 3,15 (прибл Има много варианти на модели : тръстика, цветя, водни кончета, лавандула, лотос, рисуване на дърво.Изработен от силиконов материал, безопасно и трайно.Ние уважаваме и ценим всеки клиент, ако имате някакви въпроси преди или след извършване на резервацията, моля, не се колебайте да се свържете с нас, полагаме всички разумни усилия за предоставяне на услуги, които отговарят на вашите изисквания.Моля, имайте предвид, че поради светлинни ефекти, настройките за яркост/контраст на монитора и т. Може да има някои малки разлики в цветовото тон снимки и действителната стока. Размер : 11 см x 8 см/4,33 x 3,15 (прибл. Избор на рисунки : тръстика, цветя, водни кончета, лавандула, лотос, дърво.Изработен от силиконов материал, безопасно и трайно.Ние уважаваме и ценим всеки клиент, ако имате някакви въпроси преди или след извършване на резервацията, моля, не се колебайте да се свържете с нас, полагаме всички разумни усилия за предоставяне на услуги, които отговарят на вашите изисквания.Моля, имайте предвид, че поради светлинни ефекти, настройките за яркост / контраст на монитора и т. Може да има някои малки разлики в цветовото тон на снимки и самата стока.Добра украса за албум за изрезки, поздравителна картичка и т., е Изработен от силиконов материал, безопасно и трайно. Размер : 11 см х 8 см /4,33 х 3,15 (прибл.

Други функции

Най-добри сделки