.

.

Метални Печати във формата на Сърце за производство на пощенски Картички, Щампи за рязане на думи Стрела да Те Обичам направи си САМ Decor Хартиени Изделия За произво?

Метални Печати във формата на Сърце за производство на пощенски Картички, Щампи за рязане на думи Стрела да Те Обичам направи си

BGN 2.80

Брой продукти
На склад

1 Стил и брой : Вие получавате 1 бр. метални щанци за изрязване на сърдечна стрелка с надпис : "свети валентин ви обича". Високо качество : Този шаблон за изрязване на сърце за Свети Валентин " е изработен от качествена въглеродна стомана, него не е лесно да се съборят или да се деформира, тя е здрава и устойчива за продължителна употреба; за многократна употреба и моющийся за продължителна употреба, за да ви осигури един приятен ефект за използване. Как да използвате : Изберете желаната от вас модел, нанесете я в цветна хартия, фетр или други предмети, които искате да изрежете, поставете я между режещи двете матрици, поставете се в колата си и най-накрая, скомбинируйте отпечатана графика, можете да получите уникално украшение. Многократно използване : Набор от матрици за бродерия може да се използва за създаване на персонализирани поздравителни картички, украса на скара влезете, декориране на маски, производство на мини-квадратчетата за кифли, ежедневника "Направи си сам", notepad, фотоалбум, картички, пликове, луксозни опаковки. Най-добрият подарък със собствените си ръце : Шаблони - чудесен подарък за украса за Св. Валентин и може да добави много специални дизайни за честването на деня на Свети Валентин.Поръчайте сега, за да се създаде оживена атмосфера на вашето парти в чест на деня на Свети Валентин и остави незабравими спомени у вас и вашите приятели!Какво чакате?. Стил и брой : Вие получавате 1 бр. метални щанци за изрязване на сърдечна стрелка с надпис : "свети валентин ви обича". Високо качество : Този шаблон за изрязване на сърце за Свети Валентин " е изработен от качествена въглеродна стомана, него не е лесно да се съборят или да се деформира, тя е здрава и устойчива за продължителна употреба; за многократна употреба и моющийся за продължителна употреба, за да ви осигури един приятен ефект за използване. Как да използвате : Изберете желаната от вас модел, нанесете я в цветна хартия, фетр или други предмети, които искате да изрежете, поставете я между режещи двете матрици, поставете се в колата си и най-накрая, скомбинируйте отпечатана графика, можете да получите уникално украшение. Многократно използване : Набор от матрици за бродерия може да се използва за създаване на персонализирани поздравителни картички, украса на скара влезете, декориране на маски, производство на мини-квадратчетата за кифли, ежедневника "Направи си сам", notepad, фотоалбум, картички, пликове, луксозни опаковки.

Други функции

Най-добри сделки