.

.

Ipetboom Играчки за Хамстери Играчки за Малки Хамстери Животни на Колелото За Упражнения Играчки: Дървени Колела за Бягане Хамстер Упражнения за Хамстери за Плъхове е?

Ipetboom Играчки за Хамстери Играчки за Малки Хамстери Животни на Колелото За Упражнения Играчки: Дървени Колела за Бягане Хамстер

BGN 8.34

Брой продукти
На склад

Подходящ за повечето малки домашни любимци, като на хамстер, златна мечка, катерица, таралеж и т Това ще осигури на вашия малък домашен любимец хомячку приятно и забавно място за упражнения и игри с детски играчки.Нескользящие ленти са предназначени за защита на вашия домашен любимец от подхлъзване и падане по време на движение.Това упражнение "беговое колело" може да осигури хомякам необходимо брой упражнения.Разбегающийся, противоскользящий и защитава от ухапвания. подходящ за куче-домашен любимец или забавления за домашен любимец. подходящ за повечето малки домашни животни, като хамстери, златна мечка, катерица, таралеж и т. Това ще осигури на вашия малък домашен любимец хомячку приятно и забавно място за упражнения и игри с детски играчки.Нескользящие ленти са предназначени за защита на вашия домашен любимец от подхлъзване и падане по време на движение.Това упражнение "беговое колело" може да осигури хомякам необходимо брой упражнения.Разбегающийся, противоскользящий и защитава от ухапвания, подходящ за куче-домашен любимец или забавление за него.Описание Ако искате да се размножават хамстери, тогава не трябва да пропускате нашата беговое колело за хамстери.Изработен е от висококачествен дървен материал, висококачествен и издръжлив. идеална играчка за вашите хамстери и други малки домашни любимци.Креативен дизайн и естествен цвят предоставят своята практичност и популярност.Характеристики - Размер : 17, 8 X15, 5 X5, 9 см - Материал : дърво - Това е беговое колело за упражнения може да осигури хомякам необходимо брой упражнения.- Подходящ за повечето малки домашни любимци, като на хамстер, златна мечка, катерица, таралеж и т. - Това предлага на вашето малко домашно хомячку приятно и забавно място за упражнения и игри играчки.- Разбегающийся, противоскользящий и защитава от ухапвания, подходящ за куче-домашен любимец или забавление за него.- Нескользящая конструкция, предназначена за защита на вашия домашен любимец от подхлъзване и падане по време на движение.Пакетът включва 1 x колело за хамстер.

Други функции

Най-добри сделки