.

.

kathson Миещи Тампони за Урина 63 x 47 за многократна употреба Мат Клетки Заек Нескользящие Флисовые Легла Втулки за Клетки за Морски Свинчета, за Малко Домашни Котки, Ку?

kathson Миещи Тампони за Урина 63 x 47 за многократна употреба Мат Клетки Заек Нескользящие Флисовые Легла Втулки за Клетки за

BGN 9.80

Брой продукти
На склад

【Подложка от КОРАЛОВ РУНО】 Нашите миещи се постелки отвътре за по-малки животни, изработени от висококачествен материал, мек и удобен, лесен и приятен за кожата, равномерна дебелина и добра еластичностИдеално място за игри и отдих на домашни любимци. 【МОЮЩИЙСЯ И многократна употреба】 Нашия подложка за клетки за морски свинчета здрав, това може да се пере многократно.Размер на 63х47 инча в него има достатъчно място за всички малки животни и на повечето кучета. 【Нескользящий дизайн】 Ни за многократна употреба подложка за урина за малки животни е отзад противоскользящий силикон.Може здраво да се държат за пол и лесно да се движите.И внимавайте, за да урината е на вашия домашен любимец не е била на пода. 【ПРОЦЕС ПОДШИВАНИЯ】 Добре зашити, равномерно удебелени, край, плътно увити, за да се предотврати вытекание на урината. 【МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ】 Нашия подложка за урина морско свинче се използва за едно пътуване легло за домашни любимци, кутия за отпадъци и максимална защита на пода, килима, мека мебел, автомобилни седалки.Плат идеално за улавяне на лапи при хранене, и им е лесно да пълзи по нея.

Други функции

Най-добри сделки