.

.

Linifar Кошарката За Малки Животни, Преносим Палатка за Домашни Любимци, Ограда с цип, За упражнения на открито/На закрито, Защита от Бягство, Ограда за Двора, за Кученц?

Linifar Кошарката За Малки Животни, Преносим Палатка за Домашни Любимци, Ограда с цип, За упражнения на открито/На закрито,

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

【Обновен дизайн на едно пътуване легло срещу бягство】Кошарката е предназначена за предотвратяване на бягствоПрозрачна мрежа е покрита с бариера кърпа.По този начин, вашето малко животно не ще избяга, а вие също можете да се следи всяко негово движение чрез прозрачна мрежа. 【Високо качество】 Палатка за малки животни, е направена от водоустойчив полиестер.Вътрешността е еластична рамка.Този кошарката е изработена във формата на мрежа, която значително подобрява дишането, така че можете да видите тези очарователни домашни любимци по всяко време и да бъдат в безопасност.Размер - 100x52 см /39,4x20,5 инча. 【Горния капак с цип】Отгоре едно пътуване легло има капак с цип.Това предотвратява выпрыгивание домашни любимци.Можете също така да се правят други неща у дома.Кошарката за малки животни, не изисква сложна прострочки, както и вградена рамка може да се отворят за няколко секунди. 【Открит и преносим】Когато едно семейство отива на екскурзия в почивните дни, можете да прехвърлиш оградата и да позволи на своите деца и домашни любимци да играят на открито.Се сгъва за по-удобно носене.На пикник в парка, на плажа или на трева, можете да угоди на любимия си дете. 【Предпазни мерки при разопаковане на : 】 При отварянето на огради, моля, обърнете внимание на натиск пружини за разширяване навън.Да се съхранява далеч от лицето и деца. 【Обновен дизайн на едно пътуване легло срещу бягство】Кошарката е предназначена за предотвратяване на бягство.Прозрачна мрежа е покрита с бариера кърпа.По този начин, вашето малко животно не ще избяга, а вие също можете да се следи всяко негово движение чрез прозрачна мрежа. 【Високо качество】 Палатка за малки животни, е направена от водоустойчив полиестер.Вътрешността е еластична рамка.Този кошарката е изработена във формата на мрежа, която значително подобрява дишането, така че можете да видите тези очарователни домашни любимци по всяко време и да бъдат в безопасност.Размер - 100x52 см /39,4x20,5 инча. 【Горния капак с цип】Отгоре едно пътуване легло има капак с цип.Това предотвратява выпрыгивание домашни любимци.Можете също така да се правят други неща у дома.Кошарката за малки животни, не изисква сложна прострочки, както и вградена рамка може да се отворят за няколко секунди. 【Открит и преносим】Когато едно семейство отива на екскурзия в почивните дни, можете да прехвърлиш оградата и да позволи на своите деца и домашни любимци да играят на открито.

Други функции

Name:
Small Animal Playpen Material:Polyester fabric Size
Най-добри сделки